Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συνωμοσίες παντού βλέπει και η Λούκα Κατσέλη

Μόνο οι εξωγήινοι δεν κυνηγάνε τη Λούκα για την συμφωνία που έκανε με τον Αλέξη. Μια συμφωνία που ενδεχομένως περιλαμβάνει και τον Αρσένη στον οποίο φώναζαν κάποτε τα παιδιά του Τσίπρα ... "Κάτσε καλά Γεράσιμε"!
Η Λούκα νομίζει ότι οι εχθροί της και ...


πρώην σύντροφοί της την λοιδορούν για την "σωστή" επιλογή της να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ και η συμφωνία να επιστεγαστεί με συνεργασία. Βλέπει μάλιστα πίσω από τις επιθέσεις εκδότες, εργολάβους και bloggers, όλους όσους υπάγονται στις «καθεστωτικές δυνάμεις του κυβερνητισμού»... Η Λούκα δηλαδή ανήκει μέχρι σήμερα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και δεν το έλεγε.
Τα πράγματα πάντως είναι απλούστερα από τις ... θεωρίες! Το παλιό ΠΑΣΟΚ έχει πράγματι προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα οι εκσυγχρονιστής να θέλουν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Μπρος γκρεμό και πίσω Λούκα, καλύτερα ο γκρεμός λένε οι μετριοπαθείς και κεντρώοι του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στις Λούκες του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτοί νόμιζαν ότι "λεφτά υπάρχουν " και παρέσυραν έναν ολόκληρο λαό στις επώδυνες επιλογές τους. Επιλογές που όλοι μαζί πληρώνουμε σήμερα ακριβά. Εκτός και αν η κυρία Λούκα προτιμά να μην θυμάται τις σκοτεινές πλευρές της σταδιοδρομίας της ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :