Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν με αφορά το προσκλητήριο του κ. Σαμαρά … Προφανώς απευθύνεται στον κ. Συμπιλίδη»! [video]

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε στην λεγόμενη πανστρατιά του Σαμαρά και του επιτελείου του. 
Μια πανστρατιά που θα έχει σκοπό να ...


δώσει αυτοδυναμία στο επιτελείο του Σαμαρά για να κυβερνήσει με … λευκή επιταγή!
Φυσικά η Ντόρα αρνήθηκε να υποταχθεί στις ηγεμονικές βλέψεις των ακροδεξιών σταγονιδίων που περιβάλλει τον Σαμαρά στη σημερινή Νέα Δημοκρατία.οι οποίοι άλλα λέγανε πριν και άλλα στηρίζουν τώρα!
Στην επισήμανση πάντως του Αντώνη Σαμαρά σε συνέντευξη που έδωσε στη εφημερίδα «Καθημερινή»: "και αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν και αυτό είναι σημαντική βοήθεια", η Ντόρα απαντώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι: «Δεν με αφορά το προσκλητήριο του κ. Σαμαρά. Δεν με αφορά διότι εγώ δεν τραυμάτισα την παράταξη. Εγώ διεγράφην από τη ΝΔ επειδή υπήρξα πρωτοπόρος μιας πολιτικής που δύο χρόνια μετά ευτυχώς ακολούθησε και η ΝΔ. Η πρόσκληση προφανώς απευθύνεται σε ανθρώπους που όντως τραυμάτισαν την παράταξη όπως ο κ. Συμπιλίδης που θέλει να είναι υποψήφιος στο Κιλκίς και που έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Έτσι έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο με τις φήμες που προέρχονταν από τη Συγγρού, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε ένας παρασκηνιακός διάλογος για επιστροφή της Ντόρας στη σημερινή ΝΔ, έτσι όπως την κατάντησαν ο σαμαράς και οι Φίλοι του! Και από αυτό εδώ το ιστολόγιο είχαμε επισημάνει πολλές φορές ότι οι φήμες αυτές κινούνταν στην σφαίρα της φαντασίας του τρίτου ορόφου της Συγγρού και δεν ανταποκρίνονταν με τίποτα στην πραγματικότητα. Εξυπηρέτησαν για ένα διάστημα κάποιες προσδοκίες της ΝΔ και διαδίδονταν αποκλειστικά και μόνο σε δεξιά ιστολόγια που συνδέονται άμεσα με την Συγγρού …!



Δεν υπάρχουν σχόλια :