Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς διάλυσε τη Νέα Δημοκρατία. Τώρα ψάχνουν για δεκανίκια και κολαούζους που θα σώσουν τον Αντώνη!

Ο Σαμαράς με την ανεύθυνη στάση του είναι ο κύριος υπεύθυνος της διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας. 
Διάλυσης και κομματικής και ...


οικονομικής και ιδεολογικής! Ποτέ δεν κράτησε μια στάση συνεπή και συνετή. Ακόμη και τώρα που «κήρυξε» επιστράτευση, αποκλειστικά και μόνο για λόγους προσωπικού καιροσκοπισμού την ζητά! Ως συνήθως! 
Ο σκοπός του ήταν πάντα διαλυτικός και ύποπτος. Πάντα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της διαπλοκής και της διαφθοράς και ποτέ δεν έβαλε την Ελλάδα πάνω από τα στυγνά συμφέροντα! 
Οι λόγοι που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζουν σήμερα να υφίστανται ακόμη περισσότερο και πιο ξεκάθαρα. Αρκεί μόνο να δούμε τον τρόπο που αγκάλιασε η διαπλοκή (Ψυχάρης, Κυριακού. Αλαφούζος) τα ολέθρια αποτελέσματα των επιλογών του Αντώνη Σαμαρά για να καταλάβουμε το βάθος της αλληλεξάρτησης και της αλληλοεξυπηρέτησης συμφερόντων. 
Κάθε λάθος ή κωλοτούμπα βαφτίζονταν από τα κανάλια … δικαίωση και κάθε καταστροφική επιλογή ήταν ούτε λίγο, ούτε πολύ … σωτηρία του τόπου!
Επειδή βέβαια βλέπει η διαπλοκή ότι ο Αντώνης και τα ακροδεξιά σταγονίδιά του δεν πρόκειται να βγουν ούτε αυτοδύναμοι, ούτε πρώτοι, σπρώχνουν τώρα τα σενάρια των κεντροδεξιών συνεργασιών, μπας και καταφέρουν να σώσουν, ό,τι σώζεται από τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις τους! 
Ψάχνουν για θύματα και δεκανίκια που θα υποβοηθήσουν την ανισόρροπη Σέχτα του Σαμαρά να κυβερνήσει! Αυτό θα ήταν η απόλυτη καταστροφή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :