Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Έξω φρενών ο Μάνος με τον Βαλλιανάτο και τις υβριστικές δηλώσεις του για τον Δημήτρη Μητροπάνο!

Έξω φρενών είναι ο Στέφανος Μάνος με όσα έγραψαν ο Συμπροέδρος Gregory Vallianatos και οι φίλοι του, κατά του Δημήτρη Μητροπάνου. Ο Βαλλιανάτος ...


αποκάλεσε μέσω facebook τον Μητροπάνο ομοφοβικό και φυσικά προκάλεσε την οργή του κόσμου που έτρεξαν να αφήσουν ένα μήνυμα κατά του «προχωρημένου» Γρηγόρη και των φίλων του, που δεν σέβονται ούτε την μνήμη των νεκρών. Στα σχόλια έγινε ο μαύρος χαμός και στήθηκε τρικούβερτος καβγάς. Εκεί έμπαιναν οι περίεργοι «φιλελεύθεροι» που θεωρούν ελευθερία την ύβρη και τον ξεπεσμό δικαίωμα για να στηρίξουν το νέο ίνδαλμα τους που είναι ο Gregory! Σε περιπέτειες τους έβαλε ο Συμπρόεδρος!
Προσπάθησε μετά να τα μαζέψει, έπειτα από πιέσεις της «Δράσης» αλλά η ζημιά έγινε! Το κήρυγμα περί διαφοράς ομοφοβικών και ομοφυλόφιλων δείχνει τον πανικό του Γρηγόρη και του Στέφανου. Αν και όπως καταλάβαμε και οι δυό τους μας θεωρούν όλους αγράμματους που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται επειδή ζητάμε σεβασμό των νεκρών και ιδίως όταν πρόκειται για τον Μητροπάνο που έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Οι «προχώ» φιλελεύθεροι σίγουρα θα μας περνάνε για ηλίθιους που δεν ακολουθούμε τον κατήφορο του Μάνου και του Βαλλιανάτου! Δικό τους πρόβλημα! 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δεν είστε δημοσιογράφοι είστε ψεύτες και απατεώνες. Λέτε συνειδητά ψέματα. Καθόλου δεν ενοχλήθηκε ο Στέφανος Μάνος από τις δηλώσεις του Γρηγόρη. Συμφωνεί μάλιστα και επαυξάνει!

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Η ‘’λογικη’’ του Στεφανου Μανου. Από την σελιδα του Μανου στο fb η παρακατω αναρτηση. Συμφωνα με τον Μανο καποιοι ‘’επιπολαιοι, ανοητοι και εμπαθεις τρελλαρες’’ εγιναν ‘’πελατες παραπληροφορησης’’ γιατι πιστεψαν ότι ‘’Ο Μάνος προτείνει Σημίτη για πρωθυπουργό’’. Στην συνεχεια ο Μανος διευκρινιζει τι ειχε πει λεγοντας μαλιστα χαρακτηριστικα στο τελος ‘’Αν με ρωτήσουν ξανά, θα πω τα ίδια’’. Αυτό λοιπον που ειπε ο Μανος συμφωνα με την διευκρινηση του ηταν το εξης: ‘’Πρέπει να ψάξουμε για νέα, άλλου είδους, κυβέρνηση, ενδεχομένως με νέο πρωθυπουργό που θα εξαντλήσει την τετραετία.[Ποιος μπορεί να είναι ο άλλος πρωθυπουργός] Αυτός μπορεί να είναι ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος ή και ο Κ.Σημίτης, ο οποίος θα ήταν πιο ουσιαστικός σε επίπεδο πολιτικής διαχείρισης και σίγουρα πιο αποτελεσματικός. Μπορεί σε κάποιους το όνομα του Σημίτη να προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς, αλλά το πρωτεύον είναι να σωθεί η χώρα και ο Σημίτης θα ήταν μία καλή επιλογή και σίγουρα αποτελεσματικότερη από τον Παπαδήμο. Θα κάνει τη δουλειά και θα αποσυρθεί."
Διαβαζοντας τα παραπανω ο λογικος Μανος θεωρει οτι οποιος καταλαβε οτι ο Μανος προτεινει τον Σημιτη για πρωθυπουργο είναι ‘’παραπληροφορημενος, επιπολαιος, ανοητος και εμπαθης τρελλαρας’’
Τα συμπερασματα για το επιπεδο λογικης του Στεφανου Μανου δικα σας…
http://2.bp.blogspot.com/-7tLrvcTXzmw/T5GEkArakzI/AAAAAAAAAo0/B4Q9E2TkV5g/s1600/manosdiastr.jpg