Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ρεζίλι και πάλι ο Σαμαράς με τον Συμπιλίδη ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Αφού οι τοπικές της ΝΔ ξεσηκώθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα κατά του Συμπιλίδη εξαναγκάστηκε τελικά σε παραίτηση παρά την στενή προσωπική φιλία που διατηρεί με τον ίδιο τον Αρχηγό! Από το πρωί κατάλαβαν στη ...


Συγγρού ότι δεν περνά και δεν τραβά η υποψηφιότητα Συμπιλίδη και προσπαθούσαν να στήσουν το σκηνικό … απόσυρσης με δήλωσή του που περιορίστηκε στα «προσωπικά» και στην «νίκη της παράταξης»! Αυτή την παράταξη πάντως γκρέμισε ο Συμπιλίδης κάτι που όπως φαίνεται του διαφεύγει ή δεν θέλει να θυμάται, αν και δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να νοιώσει τύψεις! Επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεσηκώθηκαν οι Νεοδημοκράτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και ευτυχώς του υπενθύμισαν το πολιτικό έγκλημα που διέπραξε εις βάρος της Πατρίδας .
Ο Σαμαράς βέβαια εξέφρασε για άλλη μια φορά την εκτίμησή του στο πρόσωπο του φίλου του:«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα». Τι να το κάνεις Μεγάλε Αρχηγέ, όταν τους φίλους σου δεν μπορείς να προστατέψεις! 




Δεν υπάρχουν σχόλια :