Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τρώει φάπες ο Βορίδης από την Ευρώπη για το περεταίρω κλείσιμο των ταξί

Στην Ευρώπη δεν περνά ο φασισμός!
Επιφυλάξεις εκφράζει η Κομισιόν σε σχέση με την καταλληλότητα του προτεινόμενου νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των ταξί που ενέκρινε χθες το υπουργικό συμβούλιο.
Ο Aμαντέου Aλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου οικονομίας, Όλι Ρεν, αναφέρθηκε στις ...


εκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα και ενέταξε την προσπάθεια Βορίδη να κλείσει ακόμη περισσότερο το επάγγελμα των ταξί, σε προεκλογικούς λόγους: «η Ελλάδα πάει σε εκλογές και θα δούμε πολλά περίεργα».
Θα πρέπει βέβαια κάποιος να του θυμίσει ότι εδώ είναι Βαλκάνια και κυριαρχεί το Ελληναριό. Οι Βορίδηδες και λοιποί φίλοι των Θύμιων έχουν αναδειχτεί πάρα πολλές φορές αναξιόπιστοι και κουτοπόνηροι. Δεν χάθηκε ο κόσμος να προσπαθήσουν να ην φέρουν άλλη μια φορά στους ... Κουτόφραγκους; Οι Ευρωπαίοι βέβαια μας έχουν καταλάβει και απλά κάνουν υπομονή για λίγους μήνες, μέχρι να μας εγκαταλείψουν οριστικά.
Tο ωραίο και το χαρώ, χαρώτο, το είπε τελευταίο ο Αμαντέου: «αν η προτεινόμενη νομοθεσία για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί δεν εξασφαλίζει ότι θα δοθούν νέες άδειες και θα μειωθεί σημαντικά το κόστος των υπηρεσιών που φθάνει στον τελικό καταναλωτή, τότε το νομοσχέδιο δεν συνάδει με το μνημόνιο και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση».
Ουσιαστικά έριξε φάπες στο Βορίδη και έτριψε το νομοσχέδιο μαϊμού στα μούτρα του. Φυσικά ο Μάκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει να χαμογελά με το γνωστό σαρδόνιο ύφος του!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

τσιμπά ευρώπιο ένα αρχιδιού που θα τα αφήσεις ελεύθερα

Ανώνυμος είπε...

Στην Ευρωπη δεν περναει ο Φασισμος!

Συμφωνω και επαυξανω!!!

Βοριδη Φιλελευθερος δε θα γινεις ποτε!

Ενας σοσιαλκρατιστης δεξιος και τσιρακι του Λιμπεροπουλου εισαι!

Ανώνυμος είπε...

ασχετοι. μαθετε οτι το ταχι δεν εχει σχεση με τα αλλα επαγγελματα..εχει να κα νει με το περιβαλον.το κυκλοφοριακο.κτλ.δεν μπορει σε καμοια περιπτωση να ειναι να ειναι ανεξελεγκτος ο αριθμος τους τους...

Ανώνυμος είπε...

Οταν η αγορα ειναι κλειστη τοτε ο πολιτης απολαμβανει ακριβότερες και χειροτερες υπηρεσιες απο τα ταξι. Επιτελους ας μαθουν να ζουν οπως ολοι οι ελευθεροι επαγγελματίες και να σταματησουν να ζητανε προστασία απο το κράτος.