Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Φήμες για νέα αναβολή των εκλογών αν και όλοι τις ζητάνε!

Τί τραβάει κι' αυτός ο Αντώνης με τον Καμμένο;
Νέα σενάρια στον αέρα για  αναβολή των εκλογών αν και όλοι εμφανίζονται σίγουροι ότι θα γίνουν είτε στις 29 Απριλίου, είτε στις 6 Μαΐου. 
Τις φήμες τροφοδότησε αυτή τη φορά η απάντηση του Μεϊμαράκη, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ...

τελική ημερομηνία των εκλογών: «άσε να δούμε εάν θα γίνουν πρώτα» απάντησε ο Βαγγέλας.
Ο κύριος φόβος στη Νέα Δημοκρατία είναι η αδυναμία της αυτοδυναμίας με ένα Πανοκαμμένο ανερχόμενο, να απορροφά ψήφους από την κύρια δεξαμενή της σαμαρικής ΝΔ που είναι η Λαϊκή Δεξιά και η Γνήσια Δεξιά.
Ο Σαμαράς χάνει δηλαδή δύναμη από το βασικό στρατόπεδο που τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές για να «παταχθεί» και να «εκδιωχτεί» από τη Νέα Δημοκρατία ο Μητσοτακισμός και τώρα το στρατόπεδο αυτό διαλύεται και κατευθύνεται σε άλλες δεξιές … παραλίες, πιο επαναστατικές και ικανές να συνεχίσουν τον εθνοπατριωτικό αγώνα κατά του 4ου Ράιχ, που είχε ξεκινήσει ο Αντώνης παρέα με τους Πράκτορες, , για να μην ξεχνιόμαστε!
Ο εφιάλτης του Αντώνη. Να χάσει και τους δικούς του υποστηρικτές! Πώς θα γίνει τώρα αυτοδύναμος;
Έτσι που έκανε τη Νέα Δημοκρατία πως θα κυβερνήσει, θα μηδενίσει τα ελλείμματα, θα επαναδιαπραγματευθεί και θα μας κάνει ανάπτυξη; Μόνο στον ύπνο του ίσως τα καταφέρει … ! Ευτυχώς δηλαδή, γιατί η Νέα Μικρασιατική Καταστροφή θα περιοριστεί σε κάποια "μεγαλειώδη" όνειρα του Αντώνη! Μακριά από μας και όπου θέλει ας είναι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :