Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τριήμερο ταξιδάκι αναψυχής κάνει ο Αντώνης Σαμαράς σε Ισπανία και Πορτογαλία! Γλίτωσε και αυτή την εθνική εορτή!

Με την υπομονή του πηγαινοέρχεται στην Ισπανία ο Σαμαράς. Από καφεδάκι πάει σε καφεδάκι και κατά τον περίπατο πετάγεται για μια ξεπέτα και μερικές φωτογραφίες στου Ραχόι για να του κλαφτεί, μια και χάνει πρωτιά και αυτοδυναμία και δεν ...


ξέρει που να πει τον πόνο του!
Τρεις μέρες στην Ιβηρική Χερσόνησο τι είδους πολιτικά ραντεβού να κάνει για να σώσει την Ελλάδα; Σημειωτέον έπεται άλλο ένα ραντεβού μεθαύριο στην Πορτογαλία που δεν έχει εθνική εορτή απ' ό,τι ξέρουμε! 
Τρεις μέρες θέλει ο Αντώνης για να δει δυο ανθρώπους; Σπίρτο είναι απ΄ότι φαίνεται! 
Αυτές είναι γκραν γκινιόλ επαφές … τρίτου τύπου! Εκτός και αν δεν είναι έτσι και ο Αντώνης προσπαθεί να αποφύγει την ελληνική πραγματικότητα και τα γιαούρτια της 25ης Μαρτίου.
Μια δεν αισθάνεται καλά, την άλλη έχει ανεβάσει πυρετό και την παράλλη είναι κρυωμένο το παιδί και έχει βραχνιάσει η φωνούλα. 

Η Ιβηρική Χερσόνησος μάλλον προσφέρεται για ιαματικές διακοπές γιατί τελευταία έχει πέσει πολύ κρύο στην Αθήνα και ένα τριήμερο ταξιδάκι αναψυχής είναι ότι πρέπει για τον Αντώνη ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του.
Συνδυάζει έτσι τις πολιτικές επαφές με την αναψυχή και την ψυχοσωματική ανάπαυση, γιατί ο Αντώνης δεν είναι εξτρίμ τύπος. 

Την βρίσκει με τα συνήθη κλασικά και μουχλιασμένα σπορ. Όπως περίπατος, εσωτερική αναζήτηση (κοιτάζω ταβάνι), παγκάκι παρατηρώντας τους περαστικούς (καλύτερα απ’ το να κοιτάς ταβάνι) και διάβασμα ποιημάτων του Οδυσσέα Ελύτη και ιστορημάτων της προγιαγιάς Πηνελόπης Δέλτα, με τα βιβλία της οποίας κουράζεται ιδιαιτέρως και χρειάζεται αμέσως μετά λίγη σιέστα!

Παρακάτω ο Αντώνης σε μια καφετέρια που μοιάζει με Μουσείο, λίγο πριν συναντήσει τον Ραχόι και καθώς κοιτάζει πονηρά την κάμερα και τον φωτογράφο! Πού νάξερε ότι η φωτογραφία αυτή θα ανέβαινε στο facebook!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?? ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΥΠΕΡΑΠΑΤΡΙΩΤΗ...