Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Την Γεωργία Σαμαρά επιστρατεύουν στην προεκλογική εκστρατεία του Αντώνη

Μετά τους γάμους και τις βαφτίσεις του Χειμώνα
υπάρχει προβληματισμός στη Συγγρού για τη Γεωργία.
Μεγάλος προβληματισμός στη ΝΔ-Συγγρού για την κατάντια του κόμματος. 
Με τέτοια πολυδιάσπαση ούτε για βρούβες δεν πάνε. 
Μέχρι και η πρωτιά παίζεται έως τις εκλογές! 
Έτσι οι στρατηγοί της Συγγρού σκέφτονται τρόπους για συμμετοχή στην "εκστρατεία προς το λαό" και της ...


Γεωργίας Σαμαράς. Θεωρείται ότι έχει περισσότερα αβαντάζ από τη Νατάσα Καραμανλή που ήταν λαϊκής καταγωγής. Ενώ η Γεωργία είναι γνήσια αριστοκράτισσα και πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιηθεί.
Πέφτουν προτάσεις για αυτόνομες εκδηλώσεις με επίκεντρο τη Γεωργία αλλά και εκδηλώσεις με το πρόσχημα της πρόσκλησης, κάτι σαν guest star. Η Γεωργία Σαμαρά δεν είναι τυχαία. Είναι η
κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Κρητικού, της βιομηχανίας Κύκνος. Κέτσαπ, κονσέρβες και λοιπά. Θεωρείται belle femme της καλής κοινωνίας και δεν συνιστάται να ξεπέσει σε γεύματα, εξόδους και αγροτικού τύπου θεάματα, του επιπέδου της Νατάσας Καραμανλή.
Εξάλλου η Νατάσα ήταν λαϊκιά. Η Γεωργία υπάγεται στην αριστοκρατία και αντίστοιχο περιεχόμενο θα πρέπει να έχουν και οι εκδηλώσεις στις οποίες θα «πρωταγωνιστεί».
Οι εκδηλώσεις πρέπει οπωσδήποτε να μην θεωρείται copy paste των εκδηλώσεων της Νατάσας. Η ίδια η Γεωργία δεν γουστάρει τόσο πολύ τις εκδηλώσεις επιπέδου Νατάσας που δεν είχαν καθόλου χαρακτήρα high society, όπως αρμόζει στην περίπτωση της κόρης ενός μεγαλοβιομήχανου τοματοπολτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :