Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Έτοιμοι να επιστρέψουν και άλλοι Αντιμνημονιακοί βουλευτές στη ΝΔ !

Το μετάνιωσε ο Αντώνης Σαμαράς που διέγραψε εν μια νυκτί τους Αντιμνημονιακούς του βουλευτές. Στην αρχή διέγραφε Μνημονιακούς. Έπειτα άρχισε να διαγράφει Αντιμνημονιακούς υπενθυμίζοντας σε όλους τον ...

αλλοπρόσαλλο, επιπόλαιο και ασταθή χαρακτήρα του. Κάτι που είναι γνωστό φυσικά στο πανελλήνιο. 
Έτσι μόνος του άνοιξε την πόρτα για την ίδρυση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»! Δηλαδή των Νεοδημοκρατών που συνεχίζουν να σηκώνουν την παντιέρα του Αντιμνημονίου που είχε σηκώσει ο Αντώνης πριν δύο χρόνια, αλλά στην πορεία το τραίνο έστριψε απότομα και άρχισε να χάνει γνήσιους δεξιούς οπαδούς και βαγόνια!
Τις αμέσως επόμενες ημέρες λοιπόν επιστρέφουν στη ΝΔ οι: 
Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μαργαρίτης Τζήμας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Γιώργος Καρασμάνης και Γιώργος Βαγιωνάς. 
Μη μένουν έξω από το λαϊκοδεξιό μαντρί και τους φάει ο Πανοκαμμένος λύκος. 
Όσο μένουν έξω κινδυνεύουν από τις Αντιμνημονιακές Δυνάμεις. Και η ΝΔ ανήκει πλέον στις καθαρές μνημονιακές δυνάμεις αν και έχει κατά νου συνεργασία ακόμη και με τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής!
Συμπέρασμα: τελικά ο λύκος που σκορπά προς διάφορες κατευθύνσεις τα "πρόβατα" βρίσκεται μέσα στο μαντρί και είναι ο ίδιος ο Αντώνης. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ελευθερία κινήσεων που αποκτούν, όσοι βγουν από αυτό το καταπιεστικό μαντρί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :