Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Δεν μπορούν να χωνέψουν στη ΔΑΚΕ το «ΝΑΙ στο μνημόνιο»! Η ανευθυνότητα διαλύει τη Νέα Δημοκρατία

Αντώνη, ο Κιουτσούκης σου στέλνει απειλητικό γράμμα!
Στα κάγκελα και οι γνήσιοι δεξιοί Κιουτσούκηδες. Η ΔΑΚΕ πρωτοστατούσε στον αγώνα κατά του Μνημονίου. Είχε σηκώσει ψηλά τα λάβαρα και τα είχε βρει ακόμη και με το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ»! Οπότε τώρα η ΔΑΚΕ Ιδ. Τομέα αποφάσισε να απέχει από τους ...


τομείς εργασίας του κόμματος με μια πολύ αιχμηρή επιστολή.
Ξέρετε τι λένε σε αυτή την αποστολή; 
  • Απέχουν «διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια του κινήματος και των μελών της παράταξης»
  • Δηλώνουν «εξοργισμένα με την απόφαση του κ. Σαμαρά να στηρίξει το Μνημόνιο 2, άρα και την αποδοχή των όρων του Μνημονίου 1 που καταστρέφουν την οικονομία, λεηλατούν την κοινωνία και καταρρακώνουν τους θεσμούς της πολιτικής ζωής»
  • Kαι διαμαρτύρονται

Πρώτον για την αθέτηση των δεσμεύσεών του απέναντι στην ΓΣΕΕ και την απόφαση των κοινωνικών εταίρων και
Δεύτερον για τη διαγραφή των 21 βουλευτών, «οι οποίοι στήριξαν τις θέσεις που ο ίδιος έβαλε στην ατζέντα του διαλόγου».
  • Προειδοποιούν τέλος ότι η ΔΑΚΕ Ι.Τ. θα αγωνιστεί «ώστε να μη συρρικνωθεί η ευρύτερη παράταξη, να μην αλλοιωθεί ο ρόλος μας, οι απόψεις μας, τις οποίες δεν αλλάζουμε σαν πουκάμισα και εντέλει δεν αποδεχόμαστε να καταστεί η πατρίδα μας Κρεματόριο ανέργων, Νταχάου εργαζομένων και Καιάδας αναξιοπαθούντων». 
  • «Ελπίζουμε ότι η επιστολή μας θα ταρακουνήσει τον πατριωτισμό όλων σας γρήγορα. Αλλιώς φοβόμαστε ότι σε λίγο οι εκλογές δεν θα έχουν κανένα νόημα, μιας και το Κοινοβούλιο έχει καταστεί διεκπεραιωτικό όργανο, οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός εκτελεστικά όργανα της τρόικας και των δανειστών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διακοσμητικό στοιχείο» ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :