Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

«Αναγκαία η δημιουργία ενός νέου κόμματος» λέει ο Τ.Γιαννίτσης

Αναγκαία θεωρεί τη δημιουργία ενός νέου κόμματος ο Τάσος Γιαννίτσης, υποστηρίζοντας πως, αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα παραταθεί το μπλοκάρισμα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Σε συνέντευξή του στο ...


Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει πως εκλογές πριν από την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης θα οδηγήσουν στη χρεοκοπία της χώρας και περιγράφει ένα πολιτικό πεδίο «ναρκοθετημένο με εκπλήξεις», ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα πολιτικά κόμματα και στην κοινωνία.

«Πάνω απ' όλα, θεωρώ ότι εμείς οι ίδιοι πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε, τι θα αλλάξουμε και τι στρατηγική θα ακολουθήσουμε, πως θα ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης. Αν συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα θα έχουμε προσθέσει στην αλυσίδα των μοιραίων λαθών μας κάποια ακόμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννίτσης.

Συνδέοντας το νέο μνημόνιο με την παραμονή μας στο ευρώ, ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει πως ακόμα και μέσα στην κρίση θα πρέπει να υπάρξει κλίμα εμπιστοσύνης και σταθερότητας για τα ασθενέστερα στρώματα, ενώ εκτιμά πως 120 χιλιάδες πολίτες θα βρουν δουλειά και εισόδημα τα επόμενα 3 χρόνια σε πολλούς δήμους της χώρας με τα νέα προγράμματα που σχεδιάζονται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :