Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαμαράς σβήνει τις «κόκκινες γραμμές» και ο Παπανδρέου τις ξαναθυμήθηκε!

Όλες οι «κόκκινες γραμμές» που είχε τραβήξει στον τοίχο της «επανάστασης» ο Αντώνης Σαμαράς, ξεθώριασαν.
Το ένα μετά το άλλο, τα κάστρα της ελαφρολαϊκής αντίστασης πέφτουν και το εσωτερικό της ...


Νέας Δημοκρατίας θυμίζει πόλη κουρσεμένη με τους γραφικούς λαϊκούς να το έχουν ρίξει στο τσάμικο και τα μπριτζολάκια, για να χωνέψουν τις κωλοτούμπες του Αρχηγού. Προσωρινά καταφεύγει η ΝΔ στην ίδια ακριβώς ρητορεία που χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ … «υποχωρούν» για να σωθεί η χώρα. Με τις ίδιες εταιρείες δημοσκοπήσεων που αρνούνταν τις; Υποχωρήσεις του ΠΑΣΟΚ, τώρα «δικαιώνουν» τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Αντώνης πρέπει συνεχώς να δικαιώνεται γιατί θα ξελασπώσει τους νταβατζήδες και θα μας γυρίσει στην περήφανη δραχμή, για να αγοράσουν Ελλάδα οι εκπρόσωποι της διαπλοκής.
Οι νέες κωλοτούμπες αναμένονται με την ψήφιση από τη ΝΔ της νέας δανειακής συμφωνίας και του μνημονίου που τη συνοδεύει και το επιπλέον πακέτο μέτρων για το 2012-14. Εξάλλου η Τρόικα εκβιάζει ότι αν δεν δεχθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης το νέο πακέτο μέτρων, η εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί.
Την στιγμή που όλες οι αντιμνημονιακές κορώνες του Σαμαρά έχουν πάει για βρούβες, οι άλλοι δύο συγκυβερνώντες έρχονται στο τραπέζι με αστείες κόκκινες γραμμές και προσπαθούν να μιμηθούν τον αντιμνημονιακό Αντώνη προ δύο ετών. Η γραφικότητα φαίνεται είναι μεταδοτική. Όταν έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη κατάλαβαν τα κόλπα του και άρχισαν να τον μιμούνται για το παίξουν και αυτοί επαναστάτες της φακής!

Δεν υπάρχουν σχόλια :