Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μηταράκης πήγε στα καμένα, ο Σαμαράς γιατί δεν πήγε; Τόσο κότα είναι ο Αρχηγός;

Ναι έγινε. Ο Notis Μηταράκης πήγε στα καμένα, να συμπαρασταθεί στα θύματα των αναρχοφασιστικών βανδαλισμών. 
Βέβαια την ώρα που γίνονταν στη Βουλή η συζήτηση για την ...


σωτηρία του τόπου, ο Μηταράκης και πολλοί άλλοι βουλευτές έβλεπαν τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ- ΟΣΦΠ και τον αγώνα ΠΑΟ – Ξάνθη στο καφενείο της Βουλής. Ούτε καν τις καταστροφές δεν έβλεπαν. Χθες πάντως το μεσημεράκι (σύμφωνα με δελτίο τύπου που ο ίδιος ο Μηταράκης εξέδωσε) πετάχτηκε μέχρι τη Σταδίου για να εκφράσει περίλυπος, τον πόνο του και την θλίψη του, στα θύματα.

Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν πήγε και ο Αντώνης, ο Εν Δυνάμει Πρωθυπουργός! Ή μήπως ο Notis πήγε αντ’ αυτού. Όχι βέβαια. Ο Notis είναι στα κάτω του τελευταία, στο επιτελείο της Συγγρού. Έχει χάσει πόντους. Ο Αντώνης δεν πήγε στη Σταδίου για λόγους ασφαλείας.

Η φρουρά του θεώρησε ότι θα ήταν επικίνδυνο να εκτεθεί σε δημόσιο χώρο, λόγω της κωλοτούμπας του Αρχηγού υπέρ του μνημονίου και ενδεχομένως να έπεφτε καμιά σφαλιάρα ή κανένα γιαούρτι. Οπότε έπρεπε να αποφευχθεί πάση θυσία, η δημόσια περιφορά του Ηγέτη στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό δεν τον εμπόδισε βέβαια να βγάλει οργισμένη ανακοίνωση γεμάτη πόνο για την "πόλη που διέλυσαν" και τα κτίρια "που έκαψαν επίτηδες" και να στείλει το μήνυμά του στους κουκουλοφόρους, από την Συγγρού, ότι θα τους βγάλει τις κουκούλες. Μας έπεισε τώρα. Εδώ στη Σταδίου φοβήθηκε να πάει, τις κουκούλες θα τους βγάλει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :