Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η τρίτη Λύση! Το “νέο κρατίδιο” των Τσιμπλαίων

Ας γίνει επιτέλους πραγματικότητα τα όνειρα του Κ. Τσίμπλα και των φίλων του. Να παραχωρηθεί από το κράτος ένα μέρος της Επικράτειας, όπου θα εφαρμοστεί στην πράξη το ...


“Σοσιαλιστικό Πείραμα”. Σε αυτό το μέρος της Επικράτειας θα μπορούν άνετα να μετοικήσουν όποιοι από τους έλληνες υποκόους ασπάζονται τα εν λόγω ιδεώδη:

1) Θα τους αναγνωρισθεί το δικαίωμα να τυπώσουν το δικό τους νόμισμα
2) Το κράτος θα τους απαλλάξει από κάθε υποχρέωση που προκύπτει από το διεθνή δανεισμό της χώρας
3) Στο μέρος αυτό, δεν θα υπάρχουν Μπάτσοι, γουρούνια και δολοφόνοι
4) Νόμος θα είναι το δίκιο του εργάτη5) Η Παπαρήγα, ο Τσίπρας και ο Κουβέλης θα είναι οι εκπρόσωποι των μόνων νόμιμων κομμάτων. “Αστικά” κόμματα δεν θα υπάρχουν.

5) Ανυπακόη θα επιτρέπεται και θα προβλέπετε

6) Η πίστη στον Στάλιν θα είναι υποχρεωτική

Στοιχηματίζω ότι σύντομα θα συμβούν τα εξής:

1) Θα ησυχάσει το κεφάλι μας, το κέντρο θα αρχίσει να ξανακατοικείται, οι τουρίστες θα αρχίσουν να ξανάρχονται
2) Η Ελλάδα θα βιώσει μια νέα περίοδο οικονομικής ανάπτυξης
3) Το νέο κρατίδιο, μη δυνάμενο να παράξει το οτιδήποτε και να συντηρήσει στοιχειωδώς τον πτωχευμένο πληθυσμό του, θα παρακαλάει την Ελλάδα να το αγοράσει. Η δε τελευταία, ως γνήσιως εκπρόσωπος του αδίστακτου κεφαλαίου, θα τους προτείνει επαχθείς όρους:
- Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (τους)
- Φαΐ και σπίτι έναντι πινακίου φακής κλπ.

Το κοινοβούλιο του ΚΚΣΥΡΙΖΑ κρατιδίου θα ξανασυσκευθεί, θα ξαναβγούν λόγοι περί του “καλύτερα πτώχευση παρά ταπείνωση”, θα πέσει κι άλλο ξύλο κι ακόμα περισσότερη πείνα και τελικά οι μεν αρχηγοί θα φυγαδευθούν στο εξωτερικό (ή θα περάσουν γουδί ή γουδοχέρι ), οι δε κάτοικοι θα σκοτωθούν μεταξύ τους. Τέλος, όσοι επιζήσουν, δαρμένοι και φτωχοί, θα επιλέξουν την ταπείνωση μετά μάσας, παρά την περηφάνεια μετά πείνας.

Και βεβαίως το κόστος για την Ελλάδα θα είναι πολύ μικρότερο απ’ ότι σήμερα, όπου όλοι αυτοί πρακτικά συντηρούνται από το κράτος για να εμποδίζουν και να καταστρέφουν όσα θέλουν να χτίσουν οι άλλοι. Και βεβαίως, η Επικράτεια θα επανενωθεί έναντι ελάχιστου κόστους, μια και ως γνωστόν, οι πολύ μάγκες είναι αυτοί που τελικά πουλάνε πολύ φθηνά. . .

Και μετά θα ξυπνήσουμε και θα πρέπει να τους φάμε για ακόμα μία μέρα στη μάπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :