Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αμνοεριφίων Λόγος: Μπουμπούκος-Βορίδης εις την Φιλελευθέραν Παράταξιν

Συλλεκτικό Ιδεολογικοπολιτικό Αριστούργημα: Το Εξαίσιον.
Η ευτυχία του ανήκειν εις την φιλελευθέραν οικογένειαν.
Την προσχώρησή τους στη ΝΔ ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα πρώην κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, μετά από συνάντηση που είχαν με τον ...

Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία του κόμματος. Λίγο αργότερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το βουλευτικό αξίωμα, ενώ ο Μ.Βορίδης παραμένει στην κυβέρνηση. Σχέδιο διεμβολισμού του «βλέπει» ο ΛΑΟΣ.
  • Στις δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Αδ.Γεωργιάδης και ο Μ.Βορίδης χαρακτήρισαν τη ΝΔ «μοναδική αξιόπιστη δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση».  «Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη και γιαυτό χρειάζεται μια στιβαρή ηγεσία» τόνισε ο Αδ.Γεωργιάδης.
  • «Πρέπει να απαντηθεί εάν θα υπάρξει μια αξιόπιστη, μεγάλη, πατριωτική, φιλελεύθερη παράταξη που να μπορεί από την μία μεριά να κοιτάξει τους εταίρους και να διαβεβαιώσει ότι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και από την άλλη τους πολίτες ότι θα έρθει η ανάπτυξη που τόσο περιμένουν. Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς πήραν με μεγάλο πολιτικό κόστος δύσκολες αποφάσεις» επισήμανε ο Μάκης Βορίδης.

Μέρος ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του, εξαιτίας της άρνησης του κόμματος να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, θεωρεί ο ΛΑΟΣ την προσχώρηση των Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη στη ΝΔ.

ΛΑΟΣ: «δεν είναι προφανώς ένα μεμονωμένο γεγονός, είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το ΟΧΙ μας, γνωρίζαμε ότι θα έχει παρενέργειες [...]Οι εκβιασμοί και οι πιέσεις τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, μπορεί να ευνούχισαν ηθικά ηγεσίες κομμάτων, χαλύβδωσαν όμως την ηθική του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει κρίση και γνωρίζει να αντιδρά όταν πρέπει και όπως πρέπει»
Αριστούργημα!
Ροϊδη Εμμονές

Δεν υπάρχουν σχόλια :