Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Διαλύει τον Καρατζαφέρη ο Σαμαράς

Προσχώρησαν τελικά τα νούμερα του ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι απαλλάσσονται από τις προηγούμενες πολιτικές τους περιπέτειες! 
Ο Σαμαράς θέλει να ...


μείνει μόνος του στον χώρο της Δεξιάς και ενδεχομένως επιζητεί συνεργασία με την "Χρυσή Αυγή". Ταιριάζουν κάποια ακροδεξιά σταγονίδια της Συγγρού με τους Χρυσαυγίτες!  Πως και δεν έχει βγάλει προφίλ ο Φαήλος; Τι περιμένει; ή μήπως έχουν κλείσει οι συμφωνίες και μας το κρατάνε έκπληξη; 

2 σχόλια :

periodiko είπε...

ΛΑΟΣ: «Υπάρχει σχέδιο διεμβολισμού»

Για σχέδιο διεμβολισμού του ΛΑΟΣ μιλάει ο κ. Καρατζαφέρης και θεωρεί πως αυτό ξεκίνησε μετά την άρνησή του να στηρίξει το νέο μνημόνιο. «Δεν είναι προφανώς ένα μεμονωμένο γεγονός. Είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το όχι μας, γνωρίζαμε ότι θα έχει παρενέργειες» αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ και στη συνέχεια, σημειώνεται: «Οι εκβιασμοί και οι πιέσεις τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, μπορεί να ευνούχισαν ηθικά ηγεσίες κομμάτων, χαλύβδωσαν όμως την ηθική του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει κρίση και γνωρίζει να αντιδρά όταν πρέπει και όπως πρέπει».

periodiko είπε...

Αρης Ραβανός
Προσχώρησαν στη Ν.Δ. οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης
Και οι δύο ανακοίνωσαν ότι παραδίνουν τις έδρες τους
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 00:03 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12:05
Προσχώρησαν στη Ν.Δ. οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης
22
emailεκτύπωση



Tην προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, οι κκ. Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά. Τα δύο στελέχη, μέχρι πρότινος πρωτοκλασσάτα μέλη του ΛΑΟΣ, δήλωσαν ότι παραδίδουν και τις έδρες τους και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ., ο μεν κ. Βορίδης στην περιφέρεια Αττικής και ο κ. Γεωργιάδης στη Β´ Αθηνών.

Τους κκ. Βορίδη και Γεωργιάδη υποδέχθηκε ο γ.γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κ. Τασούλας και τους οδήγησε στον τρίτο όροφο, όπου τους περίμενε στο γραφείο του ο κ. Σαμαράς. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τους ενημέρωσε για τη στρατηγική και τις προτεραιότητες του κόμματος και τους εξέφρασε την ικανοποίηση για την απόφασή τους να προσχωρήσουν στο κόμμα.

Τα νέα μέλη της οικογένειας της Ν.Δ., που θα παραιτηθούν και από τις βουλευτικές τους έδρες, ο κ. Βορίδης (Αττικής, όπου θα πολιτευθεί με τη Ν.Δ.) και ο κ. Γεωργιάδης (Β´ Αθήνας), μίλησαν με θέρμη για τον κ. Σαμαρά.

«Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν εάν η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της Ε.Ε. και της ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή ηγεσία που θα δώσει ελπίδα. Η μόνη συγκροτημένη παράταξη είναι η Ν.Δ. με τον κ. Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα για να μην καταλήξει η Ελλάδα να γίνει Συρία» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης, σημείωσε πως το ζήτημα είναι εάν θα υπάρξει μια αξιόμαχη, μεγάλη, πατριωτική, φιλελεύθερη παράταξη που θα μπορεί να κοιτάξει από τη μια πλευρά τους δανειστές και από την άλλη να εγγυηθεί στους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο.

Ο κ. Βορίδης, υπεραμύνθηκε της στάσης του κ. Σαμαρά να στηρίξει τη νέα συμφωνία και τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του κόμματος και η Ν.Δ. σήκωσε ένα μεγάλο βάρος. «Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τις έδρες τους, στη Βουλή, εισέρχονται από το ΛΑΟΣ ο Γ. Καλαποθαράκος (Υπόλοιπο Αττικής) και ο φοροτεχνικός Μαν. Ντουκάκης (Β’ Αθήνας).