Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ενέκρινε την προσχώρηση Βορίδη στη ΝΔ ο … Φαήλος

Τώρα που έφυγε ο Μανώλης από τη ΝΔ, μας έμεινε ο Φαήλος. Ευτυχώς δηλαδή. Γιατί τα βρίσκει με το «μάγκα» το Βορίδη. Και κατά δήλωσήν του, ο Βορίδης ταιριάζει στη Νέα ...


Δημοκρατία. Ενώ ο Άδωνης π.χ. ανήκει σε άλλη σχολή. Δεν είναι σκληρός και τσεκουράτος, όπως ο Μάκης! Αλλά θα κάνει πέτρα την καρδιά και θα δεχτεί και τον Άδωνη στο κόμμα του ...
Τα πρότυπα προσχώρησης στη σημερινή Νέα Δημοκρατία καθορίζονται από τύπους σαν τον Φαήλο. Αυτός και οι φίλοι του αποτελούν την εικονική "Επιτροπή Αξιολόγησης και Δεοντολογίας". Καθορίζουν τις προϋποθέσεις για την Εισαγωγή στην Ανωτάτη Δεξιά! Σου φτιάχνουν το προφίλ και αν σε βρίσκουν ακατάλληλο, δεν περνάς με τίποτα! Πρέπει να έχεις κάτι από τα γούστα τους για να περάσεις την Μεγάλη Πόρτα της Συγγρού.

Αν ο Φαήλος δεν σε κρίνει κατάλληλο απορρίπτεσαι και αποβάλλεσαι διαπαντός από τις τάξεις της Δεξιάς. Αν δεν τόχεις το (άτιμο) DNA δεν χρειάζεται να απευθυνθείς στις Επιτροπές. Ο Φαήλος έχει στήσει καραούλι και θα σε πετάξει έξω κλοτσηδόν, αφού πρώτα σε κατατάξει στην «αδέξια» τάξη των ντιντήδων και θα σε ξεφωνίσει στο ηλεκτρονικό όργανο του κόμματος , στο antinews!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

η νδδδδδδδ21 με εμβλημα τον αγλυλωρο σταυρο, ΕΡΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο φασισταριο εχει καταντήσει η ΝΝΔ. Αφού ποινικοποίησαν όλες τις κεντρώες απόψεις, τώρα κάνουν άνοιγμα στην ακροδεξιά των τσεκουριών και της πατριδεμπορίας του τύπου: "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια", όλα μαζί 60 ευρώ!!!

Αλήθεια η ΝΝΔ νομίζει ότι με τους εθνικοσοσιαλιστές που προστατεύουν τις συντεχνίες των ταξί και άλλες κρατικοδίαιτες τάξεις θα κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις??

Η ΝΔ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΝΝΔ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΩΝ.

BRAVO ANTONIS!!!