Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί απέτυχε να διαχειριστεί επικοινωνιακά η ΝΔ το «ραντεβού» Σαμαρά - Путин [άποψη]

Πάρα πολλοί έχουν υπερεκτιμήσει την πολιτική επιρροή της ΝΔ και την διαδικτυακή της παρουσία με τα δεκάδες blogs που αναδημοσιεύουν τους διάφορους πράκτορες της ...


Συγγρού και συγκεκριμένους εγκάθετους της δεξιάς!
Προσφάτως ενέσκηψε και η μιντιακή προπαγάνδα υπέρ του Σαμαρά, λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων και της διείσδυσης που έχει αποκτήσει στην αυλή της Συγγρού ο κύκλος των νταβατζήδων. Είναι και η άτιμη δραχμή που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τελευταία στους κύκλους τους, για λόγους προσωπικής κερδοφορίας πάνω στα συντρίμμια της Ελλάδας.

Το δήθεν ραντεβού Σαμαρά – Πούτιν έτυχε μεγάλης προβολής από τα
ΜΜΕ με πανομοιότυπα σχεδόν ρεπορτάζ, που σημαίνει ότι προέκυψαν από τον ίδιο μηχανισμό προπαγάνδας!

Μόλις όμως αμφισβητήθηκε το «ραντεβού» από τα blogs, τρελάθηκε το γαλάζιο παρακράτος που δεν ήξερε τι να πει. Η πρώτη αμφισβήτηση του συγκεκριμένου ραντεβού ξεκίνησε από το δικό μας ιστολόγιο και πολύ γρήγορα κάλυψε μεγάλο τμήμα της μπλογκόσφαιρας και των social media. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάτι έπαθαν στη Συγγρού και οι περί τα νεοδεξιά media απασχολούμενοι!

English: Vladimir Putin in KGB uniform Deutsch...Αμέσως επεδείχθη από τη Συγγρού μια σπουδή να «αποδείξει» ότι το συγκεκριμένο ραντεβού πράγματι έγινε. Δεν ήταν άλλο ένα φανταστικό κατασκεύασμα της KGB και των «λαϊκών» πρακτόρων στα πέριξ της ΝΔ ιστολόγια.
Η σπουδή που επέδειξαν να απορρίψουν όλες τις αμφισβητήσεις αποδεικνύουν την επικοινωνιακή απειρία του γαλάζιου παρακράτους που έχει αυτοπαγιδευτεί σε μια επικίνδυνη προσωπολατρία υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, παλαιάς κοπής μάλιστα.

Η πίεση από τα δεξιά και ακροδεξιά ιστολόγια ώθησε τη Συγγρού να απαντήσει στα ιστολόγια που αμφισβήτησαν τον Πούτιν με φωτογραφίες που δεν είχε η Συγγρού, αλλά ξαφνικά (θαύμα-θαύμα!) βρέθηκαν στα χέρια της… με περίε
ργο τρόπο!
Τέτοιου τύπου «επιβεβαίωση» αποτελεί πάντα αποδεικτικό στοιχείο για την αδυναμία διαχείρισης μιας απλής κρίσης, στοιχείο που αποδεικνύει ότι έχει υπερεκτιμηθεί η δύναμη του μηχανισμού προπαγάνδας της Συγγρού. Μια απλή ιστολογική επίθεση έκανε τον μηχανισμό της Συγγρού να ιδρώνει από τρόμο μπροστά στη δύναμη των νέων μέσων.

Προσπάθησαν να αποδείξουν στο διαδίκτυο κάτι που θεωρούσαν αυτονόητο και μόνοι τους το απαξίωσαν. Αποδείχτηκε η ανασφάλειά τους για τις «επιτυχίες» του Αντώνη αλλά και για την (εικονική) δύναμη που υποτίθεται διαθέτουν στο διαδίκτυο.
KGBΜια απλή αμφισβήτηση, τους κατέστησε αναξιόπιστους. Άρα υπάρχει πρόβλημα στον μηχανισμό της Συγγρού και τα συγκεκριμένα άτομα που διαχειρίζονται τον σημαντικό αυτό τομέα είναι ανίκανα να δουν τα μειονεκτήματά τους. Σύνηθες ελάττωμα των κομπλεξικών!

Η ανάγκη να αποδείξουν αυτό που παρουσιάστηκε ως αυτονόητο αποδεικνύει την ανασφάλεια που είχαν επί του θέματος και διογκώνει την αμφισβήτηση. Το ραντεβού έγινε ή δεν έγινε τελικά, γιατί μόνο από τα συνεργαζόμενα μέσα με τη ΝΔ, επιβεβαιώθηκε με ρεπορτάζ καρμπόν.
Αυτοί δεν μπορούν να πείσουν ούτε την κομματική τους βάση για κάτι που «επιβεβαιώνεται» από τα φιλικά προς τη ΝΔ οχτάδικα.

Πότε άραγε λένε την αλήθεια; Έτσι θα κυβερνήσει η ΝΔ; Με τα συμπλέγματα πολιτικής κατωτερότητας των στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης ή με τις διαρκείς κωλοτούμπες μέχρι να γίνουν αρεστοί στους Γερμανούς ή τους Ρώσους;
Έτσι, εμπιστοσύνη με τον ελληνικό λαό δεν χτίζεται αλλά κλονίζεται. Με τέτοια στελέχη δεν κάνεις ούτε για το κοτέτσι, εκτός και αν ο σκοπός των νταβατζήδων είναι να γίνει κοτέτσι η Ελλάδα για να την εξαγοράσουν έπειτα με μερικά κλούβια αυγά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :