Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η Συγγρού (Μουρούτης) παραδέχεται ότι «στελέχη» του ΠΑΣΟΚ βοήθησαν στις εσωκομματικές της ΝΔ τον Σαμαρά!

Θέμα έχει δημιουργηθεί με την «απόφαση» του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Γιώργου Μουρούτη να διορίσει ως σύμβουλο επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα, την Δέσποινα Μπακάλη.
Η κ. Μπακάλη έχει ...


πλούσιο βιογραφικό (μπράβο της) και είναι σύζυγος του Άγη Τάτση, διακεκριμένου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, επί προεδρίας Τόνιας Αντωνίου.
Στη συνέχεια της αποκάλυψης (εδώ) κάποιοι από τη Συγγρού προσπάθησαν να μας “πείσουν” ότι έχει αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα διέρρεαν πως στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009, βοήθησε τον Α. Σαμαρά.
Panhellenic Socialist Movement
Πάντως και εδώ την πάτησαν επικοινωνιακά στη Συγγρού γιατί όπως μαθαίνουμε (εδώ) ο Άγης Τάτσης ήταν υποψήφιος στις δικηγορικές εκλογές με τον συνδυασμό που στήριζε το ΠΑΣΟΚ (Βερβεσός), ενώ είναι και νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου !...!
Είναι φανερή η παρασκηνιακή επικοινωνία μεταξύ των Συμφοιτητών. Προφανώς ο Γιώργος Μουρούτης, που έκανε την γκάφα, κλείνει υποχρεώσεις του αρχηγού του και δεν μπορεί να το παραδεχτεί δημόσια.
Γίνεται πλέον φανερός ο ρόλος που έπαιξε το Ίδρυμα Παπανδρέου και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας.
Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα με τις ικανότητες της κ. Δέσποινας Μπακάλη, την γνωρίζουμε εξάλλου και από το twitter.
Υπάρχει όμως πρόβλημα με την κρυφή πολιτική του Γ. Μουρούτη (προσωπικό φίλο του Αντώνη Σαμαρά) και αυτήν κατακρίνουμε!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή τα boys του δίκτυου 21 έχουν υγρανθεί από το ΤΑΠΩΜΑ???ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!
Αντιγράφω:
βασικά καλά τους
από απάντησε 3:49, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μπορεί και να φανώ αντιδραστικός, κολλημένος, ακραίος αυτονομιστής αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εντυπωσιαζόμαστε από όλο αυτό το γεγονός. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ολάκερη η κοινωνία εδώ και τέσσερα χρόνια ότι για όλα φταίει αυτό το σύστημα και απορώ κατά πόσο αντιλαμβάνεται αυτή η ¨κοινωνία¨ την ενγενή παθογένεια και σαπίλα της αστικής καπιταλιστικής δημοκρατίας που όντως όπως λέει και η ειλικρινέστατη νεοφιλλελεύθερη δεξιά εκπρόσωπος αυτοί την ψήφισαν. Και θα πεταχτεί ο/η κάθε φυγόπονος/η να πει εγώ δεν ψήφισα ντόρα και μπλα μπλα. Κομπλέ, όμως δεν θεωρώ πως υπήρχε τέτοια παλλαϊκή κριτική του συστήματος όταν ήμασταν αφεντικά, όταν καλούσαμε τους μπάτσους γιατί οι πακιστανοί είχαν μαζευτεί έξω από την πόρτα μας για να ζεσταθούν ή όταν πηγαίναμε 2 φορές στα μπουζούκια. Μια χαρά ήταν και τρώγαμε και με χρυσά κουτάλια. Και τώρα ξαφνικά για όλα φταίνε αυτοί. Ναι όντως τόσο καιρό δεν είχαν ουδεμία κοινωνική νομιμοποίηση. Τώρα όμως οι έλληνες πινούν, οι έλληνες κρυώνουν και οι έλληνες ενίστανται. Ελπίζω όταν ξαναχορτάσουν και ξαναζεσταθούν να έχουν συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και να μην ξαναγυρίσουν στην βο(υ)λή τους.Στηρίζουμε και προωθούμε τέτοιες συλλογικές δράσεις δίχως πολλές φορές να κρίνουμε αν είναι ριζοσπαστικές και προωθητικές ή απλά επικίνδυνα αντιδραστικές.

Όταν η ντόρα θέτει το δίπολο Β.Κορέα ή Ελλάδα, δεν είναι γιατί δεν ξέρει το παράδειγμα της Αργεντινής, απλά χρησιμοποιεί την θεσμική ισχύ που εδραιώνεται μέσω του στιγμιαίου 4ετούς ¨δημοκρατικού δικαιώματος¨ μας για να μας θυμίζει πως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Και καλά κάνει. Αυτός είναι ο ρόλος της και μιλάει και χωρίς προσχήματα, όσο εμείς της επιτρέπουμε να μπορεί να κινεί το λαρύγγι της

Εν ολίγοις όσο αναπαράγουμε σε κάθε κοινωνική μας και πολιτική μας έκφανση πρακτικές και απόψεις εκπροσώπησης, ανάθεσης, πλεγμάτων εξουσίας και διακρίσεων βάσει πλαστών διαχωρισμών καλά θα κάνει ο κάθε εξουσιαστής να μας τρίβει στη μούρη ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, καθώς εμείς τον διαλέξαμε σαν γνήσιοι δημοκράτες και όποιοι διαφωνούν όπως είπε και τύπος με το μικρόφωνο να πάνε σπίτια τους.






1373867
Έχει
από Φράκι 20:07, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

πάρα πολύ πλάκα έτσι που τους αποστομώνει η μπακογιάννη.Γιατί κατά τη γνώμη μου στο τέλος τους αποστομώνει. Τους πετάει την ταμπακιέρα και αυτοί δεν απαντάνε. Βέβαια χρησιμοποιεί το κλασσικό φιλελέυθερο δίπολο ή αντιπροσωπευτική και καλά δημοκρατία ή ολοκληρωτισμός. Χρησιμοποιεί το κλασσικό αμερικάνικο δόγμα που αντιπαρέβαλλε μηχανικά τις και καλά δημοκρατίες από τη μία πλευρά και τους ολοκληρωτισμούς από την άλλη.

Το αστείο όμως είναι (βέβαια εκεί τελειώνει το βίντεο) ότι κανένας σύγχρονος αριστερός ή αναρχικός δε λέει τίποτα για το πολιτικό καθεστώς. Κάτι αφηρημένες κοινοτυπίες λέγονται είτε περί μη νομιμοποίησης του καθεστώτος επειδή δεν έχει κάνει εκλογές ( λες και άμα είχε κάνει εκλογές θα νομιμοποιούτανε με την πραγματική έννοια της νομιμοποίησης ) είτε κάτι πάλι αφηρημένα πέρι επανάστασης πέρι ανατροπής περί εξάρτησης του πολιτικού από το οικονομικό και πάει λέγοντας.

Καμία από τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις (δεν εναλύω εδώ πέρα τις μικρές συλλογικότητες) δε μπορεί και δεν τολμάει να αναμετρηθεί με το ερώτημα, για το ποιο ακόμα και σε μία επαναστατημένη κοινωνία θα είναι το πολιτικό καθεστώς. Κοινώς ποιος θα αποφασίζει και σε ποιανού τα χέρια θα είναι η πραγματική εξουσία. Και κυρίως ποια θα είναι η μορφή της λήψης των αποφάσεων. Με ποιο τρόπο θα λαμβάνονται αυτές. Όλες οι υπάρχουσες δυνάμεις επάνω στην καυτή αυτή πατάτα έχουνε να πούνε μόνο αφηρημένα σχήματα, δηλ. απαντάνε στο συγκεκριμένο κοινωνικο-πολιτικό ερώτημα με θρησκευτικό τρόπο
APOLYMANTHS

Δευκαλιων είπε...

Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/02/583626.html

Alexander Chalkidis είπε...

Κανείς δεν σχολιάζει και το γεγονός ότι η Κα Μπακάλη έχει ακροδεξιές (μην πω φασιστικές, αν και είναι) θέσεις ως προς το θρήσκευμα. http://bit.ly/AeUWnj