Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Καλέ τι ώρα ορκίζεται ο Κουβέλης πρωθυπουργός; Στο ψιλό έχουν πάρει οι Έλληνες την Public Issue

Όπου και να γυρίσετε το βλέμμα σας, βλέπετε οπαδούς του Κουβέλη. Όπου και να κοιτάξετε, βλέπετε τις σημαίες της «Δημοκρατικής Αριστεράς» να κυματίζουν στα κοντάρια.
Τα κατάφερε ο Αλαφούζος και ο ...


Μαυρής πάλι. Στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της σκληρής δεξιάς έφτιαξαν άλλη μια δημοσκόπηση σε πλήρη συνεννόηση με τη Συγγρού. Ενδεχομένως να κατασκευάστηκε και μέσα στη Συγγρού! Καθόλου δεν θα ήταν παράξενο!
Μόνο που το παράκαναν! Θέλουν να μας πουν ότι εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ και τη θέση του καταλαμβάνει ο Κουβέλης! Δεν θα περάσουν λίγες μέρες και ο Κουβέλης θα είναι πρώτος σε όλα.
Να δείτε που ο Κουβέλης θα το πιστέψει και θα το παίζει και αυτός σε λίγο ... σωτήρας! Λίγο θέλει ακόμη να κατεβάσει την κυβερνητική του πλατφόρμα. Τι θα κάμει τις 100 πρώτες μέρες που θα κυβερνήσει.
Τώρα θα κυβερνήσει και ο Θανάσης που έλεγε κάποτε η Μαρία Δαμανάκη.
Που θα πάει; Θα γυρίσει ο τροχός!

2 σχόλια :

Gelosoil είπε...

κουβελης,ο νεος κουβα-(ς)-λητης της μνημονιακης αντι-υπερασπισης.....(??")P)
Με ξεκαθαρες θεσεις ,και ειλικρινεια που βγαζει ματι ,θα αναλαβει να πεισει τους ελληνες οτι αποδεχομενοι την θεωριτικη αντισταση και την πρακτικη υποτραγη θα καταφερουν να φτιαξουν την ιδια ελλαδα σαν αυτη που εφτιαξαν οι εχθροφιλοι του τα κομματα εξουσιας μεχρι σημερα.
μια τρυπα στο νερο ,με μπολικο τιποτα.οχι δεν μηδενιζω την προσπαθεια,αλλα δεν με αφορουν αντιγραφα του παλιου πολιτικου κοσμου ,σε αλλη αποχρωση.Οταν υπαρξει ενας ηγετης και ενα κομμα που θα τα λεει καθαρα,χωρις να κρυβεται πισω απο γλωσσικα ξεφαντωματα και μπερδεψομουρμουρητα,και νοιωσω οτι ειναι ειλικρινει(η)ς ,τοτε να δωσω και το βρακι μου που λενε.να βοηθησω,να διαδωσω,να ψηφισω.Αλλα οχι μεχρι τοτε .με τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Άσε πια τα "έντιμα" και "σοβαρά" στελέχη του, όπως ο κ. Κακουλίδης:
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=167440&acpn=3#comments
Κ.Π.