Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

«Μη κανονικά» τα πορίσματα της Public Issue, ομολόγησε ο Μαυρής στο πρωινό του ΣΚΑΪ! [video]

Ούτε ο... ίδιος δεν φαίνεται να πιστεύει τα πορίσματα της «έρευνας» που έβγαλε χθες η εταιρεία του για λογαριασμό των Αλαφούζων!
Σαν αγουροξυπνημένος και κακόρεξος εμφανίστηκε στους ...


Λυριτζή και Οικονόμου, γνωρίζοντας πως θα έπρεπε να πείσει ένα δύσπιστο κοινό, ότι μέσα σε 30 μέρες ήρθαν τα πάνω-κάτω και ο Κουβέλης βάζει πλώρη για πρωθυπουργός, ενώ το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται και ο Σαμαράς είναι ο μόνος που δεν ζημιώνεται από τη συμμετοχή του στη Συγκυβέρνηση Παπαδήμου! Φυσικά, ως κερασάκι, και η Ντόρα δεν μπαίνει στη Βουλή...

Πολύ ωραίο το σενάριο για να είναι αληθινό. Μοιάζει με ονείρωξη του Αντωνάκη της Συγγρού, μόνο που κάποια στιγμή από τις πολλές κωλοτούμπες θα πέσει από το κρεβάτι και σαν ξυπνήσει θα προσγειωθεί ανώμαλα στην «κανονικότητα». Όχι αυτήν που βγάζουν τα λεφτά των φίλων του Αλαφούζων, αλλά αυτή που πραγματικά θα προκύψει από την ψήφο του Λαού. 

Γιατί όταν ακούς τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της Public Issue να μιλά για «μη κανονικά» αποτελέσματα της έρευνάς του και για «μεγάλη ρευστότητα», μπορείς να καταλάβεις πολλά συνθήματα και παρασυνθήματα... Και την «πισινή» που πασχίζει να κρατήσεις ως... επιστήμων, όταν οι εκλογές θα ξευτιλίσουν και τον ίδιο και όσους σήμερα τον πληρώνουν για να στήνει «έρευνες» σύμφωνα με τα γούστα και τις επιδιώξεις τους.

Μόνο που τότε θα είναι αργά, κ. Μαυρή. Γιατί πολύ πιο πριν από τους πολιτικούς και το σύστημα θα έχετε καταρρεύσει εσείς και όλο το αμαρτωλό σας σινάφι των γκαλοπτζήδων που ξεπουλήσατε την ψυχή σας στο διάβολο για τα φράγκα! Νισάφι πια. Και ο εμπαιγμός έχει τα όριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :