Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πανηγυρίζουν οι Κεφαλογιάννηδες επειδή οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες στο μαγαζί που έτρωγε η Ντόρα

Μεσ’ την τρελή χαρά το blog «irakliotikosteki» , επιρροής Κεφαλογιάννηδων στο Ηράκλειο! Θέλει η που…α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ...
Τα κείμενα που αναρτήθηκαν αστραπιαία, αμέσως μετά ...

την επίθεση(!), είναι πλήρως ενταγμένα στη λογική των φαήλων και των πρακτόρων της Συγγρού! Στη γραμμή των ακροδεξιών σταγονιδίων. Μη χάσουν; Δεν τους φταίνε πάντως σε τίποτα οι φίλοι της Ντόρας!
Εκεί που νομίζουν ότι κάνουν παιχνίδι είναι στα σχόλια. Τα οποία γράφονται από τα παιδιά του Κεφαλογιάννη, ενώ αν θέλετε να απαντήσετε δεν μπορείτε, λόγω φραγής των σχολίων! Καθυβρίζουν το Λευτέρη Αυγενάκη, το Δημήτρη Γιαννουλάκη και τον Μιλτιάδη Καράτζη, χωρίς να κρατούν ούτε καν τα προσχήματα.
Το κακό είναι ότι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου είναι μικρή και όλοι γνωρίζουν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το blog και τις αισχρότητες που γράφονται κατά ανθρώπων που στηρίζουν στο Ηράκλειο τη Ντόρα Μπακογιάννη! Είθισται στις τοπικές κοινωνίες να διατηρούνται περισσότερο τα προσχήματα! Όταν μιλάμε όμως για λαϊκή δεξιά, δεν υπάρχουν περιορισμοί!

Κλασικό συμπέρασμα: το άτιμο DNA της επάρατης δεξιάς δεν κρύβεται. Αυγό του φιδιού είναι αυτό! Όσο και αν προσπάθησαν οι Φιλελεύθεροι να τους κάμουν ανθρώπους, έχασαν το χρόνο τους τελικά!

Ερωτήματα: Πανηγυρίζουν άραγε οι "Κεφαλογιάννηδες" και για τις ιαχές της ντροπής, όταν οι κουκουλοφόροι ιεροσυλούσαν βρίζοντας τον Παύλο Μπακογιάννη; Είναι περήφανοι και γι' αυτή την τυμβωρυχία; Είναι επίσης περήφανοι που στρατολογήθηκαν ναρκομανείς (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) για να χτυπήσουν τη Ντόρα; Μήπως προσπαθούν να μας γυρίσουν στις εποχές της βίας και της νοθείας; Πρέπει να γνωρίζουν τα "stekia"!




2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι γεννημένοι τραμπούκοι!

Ανώνυμος είπε...

Καλά περιμένατε να λυπηθούν;