Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Και στο facebook έχει οργανωθεί η επάρατος λαϊκή δεξιά!

Ομάδα στο facebook έχουν οργανώσει οι γραφικοί μανόληδες και οι συνήθεις σκληροπυρηνικοί της καθαρής δεξιάς. Στη σελίδα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ». Εδώ γίνεται και το ...


προσκλητήριο μίσους για τις μαζώξεις σε ταβέρνες και μπαράκια! 
Περιττό να σας πούμε ότι στον τοίχο της ομάδας κυριαρχούν το μίσος και ο γνωστός σε όλους … μπαμπούλας της δεξιάς! 
Εδώ γίνεται και η σκληρή κατήχηση εναντίον της συγκυβέρνησης και κατά οποιουδήποτε διαφωνεί με τον "Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη"! 
Με τέτοιους υποστηρικτές που οδεύει άραγε  η Ελλάδα; 
Γιατί καλλιεργούν το μίσος και τη διχόνοια; 
Που στοχεύουν με τέτοιες ακρότητες; 
Πιστεύουν ότι με τον παραλογισμό θα κερδίσουν την ελληνική κοινωνία επειδή η κοινωνία είναι πράγματι απογοητευμένη από τον δικομματισμό; 
Νομίζουν ότι επιστρέφοντας στις ρίζες της επάρατης δεξιάς απαλλάσσονται από τις βαριές ευθύνες που φέρει ο δικομματισμός της Μεταπολίτευσης; 
Μάλλον θα ονειρεύονται άλλες εποχές που ο ελληνικός λαός έχει τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο … 
Τότε που ο μπαμπούλας της δεξιάς κυριαρχούσε σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυκλοφορούσε ελεύθερος με μίσος, κοινωνικά φρονήματα και διώξεις. 
]Δεν έχουν καταλάβει ότι ανήκουν σε άλλη εποχή και οι εξελίξεις τους ξεπέρασαν!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για το Αντωνη και τους ομοιους του ειναι αγαπημένες οι εποχες του "λαικου κομματος" τοτε που κηνηγουσαν τους κρητικους και καθε βενιζελικό ανα την Ελλαδα. Ο ιδιος εχει εξάλου εκφρασει το θαυμασμό του για τη "γενιά του '30".

Ευτυχως που εφυγε η Ντορα απο τη ΝΔ μη αποδεχόμενη τη λαικοδεξιά στροφή του κόμματος και διέσωσε το κύρος των Βενιζελικών.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε αγαπητοί! Η Ν.Δ. έπαψε να είναι το τσιφλίκι του μπαμπά μας όπως την θεωρούσαν κάποιοι.... Και τα ξερονήσια έχουν καταργηθεί προ πολλού!