Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Αγαπούλα; Την … αυθόρμητη “Κουκούλα” !

Πόσο αυθόρμητη ήταν η επίθεση στη Ντόρα; Χθες βράδυ σηκώθηκε και είπε “τώρα που θα βγω βόλτα δεν παίρνω και την κουκούλα μου μαζί;”. 
Προφανώς έτσι σκέφθηκε η κοπελίτσα που μετείχε στην ...


επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Και στη συνέχεια σκέφτηκε περνώντας από τον σύντεκνο της πλατείας, “δεν παίρνω και ένα γιαουρτάκι για το βράδυ… αφού κάνω και δίαιτα;”

Έλα όμως που την πιάσανε τα διαόλια της και περνώντας έξω από το εστιατόριο είπε “δεν μπαίνω και σε αυτό το μαγαζί, φορώντας την κουκούλα μου να δω μήπως είναι η Ντόρα μέσα να της ρίξω το γιαούρτι, γιατί έχει πάρει κάτι κιλάκια τελευταία;”

Βρίσκει και κάτι φίλους που ήταν εκεί κοντά, ανοίγει και το κινητό της για να αποθανατίσει τη στιγμή που θα είναι –πιθανόν- κοντά στη Ντόρα –γιατί δεν ξέρει και με σιγουριά ότι είναι εκεί ή το ξέρει;

Έλα όμως που εγώ, ως απλός πολίτης, δεν κυκλοφορώ με μία κουκούλα στην τσέπη. Έλα που δεν νομίζω ότι η ιστορία αυτή με την Ντόρα στην Κρήτη ήταν τόσο αυθόρμητη. Έλα που πιστεύω ότι η αστυνομία πρέπει να ψάξει πολύ, μα πάρα πολύ καλά … ίσως ακόμα και μέσα στις τάξεις της!

Έλα που δεν είναι πιστεύω ότι είναι τυχαίο το σύνθημα για τον αείμνηστο Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε από σφαίρες τρομοκρατών…

Η Ρηγιλλίτσα // στο rigillis18

Δεν υπάρχουν σχόλια :