Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλο κωλοτούμπα θεωρούν οι Έλληνες τον Αντώνη Σαμαρά

Την εικόνα του κωλοτούμπα έχει δημιουργήσει στον ελληνικό λαό ο Αντώνης Σαμαράς. 
Ως εκ τούτου το επιτελείο του, ψάχνει να βρει τρόπους που θα απεγκλωβιστεί τελείως, ο Σαμαράς από το ...


κάδρο της συγκυβέρνησης. 
Οι κωλοτούμπες πράγματι δεν σταμάτησαν τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Σαμαράς δεν σταμάτησε να "αλλάζει πουκάμισα" από τον Οχτώβρη!
Οι Έλληνες μάλιστα είναι πολύ εξοργισμένοι με τη Νέα Δημοκρατία λόγω της διπλοπρόσωπης στάσης σε όλα τα μεγάλα θέματα. Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλουν οι ακροδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας. Πως θα κυβερνήσουν και πως σκέφτονται να δώσουν λύσεις στα τεράστια οικονομικά προβλήματα του τόπου. Μόνο υποσχέσεις ακούνε και μίσος! 
Όλοι βέβαια έχουν καταλάβει ότι ούτε στη Συγγρού ξέρουν ή έχουν λύσεις! Απλά καλοπληρώνουν δημοσκόπους και διαφημίζουν μια πραμάτεια χωρίς περιεχόμενο και με τζούφιες προτάσεις.
Μέχρι τότε άσ' τους τρελούς στην τρέλα τους! Δεν θα αργήσει η μέρα που θα αποδειχτούν οι δημοσκοπήσεις τους μια καλοστημένη κομπίνα. 
Δεν ξέρουμε μόνο αν θα έχουν προλάβει να πληρωθούν οι δημοσκόπες και οι δημοσκόποι μας, γιατί το πιο χρεοκοπημένο κόμμα της Ελλάδας είναι παραδόξως το κόμμα που με λύσσα προωθούν! Όσοι θα έχουν προλάβει να πληρωθούν θα είναι και οι τυχεροί της παρέας.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα. Η γνώμη μου ειναι οτι ο Σαμαράς ειναι καμένο χαρτι απο τώρα και αμα κυβερνήσει θα ειναι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μπορει μικρότερο και απο αυτο του ΓΑΠ.