Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πρώτοι οι σκληροπυρηνικοί της ΝΔ στη Β’ Αθηνών

Στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν οι σκληροί στις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι «Φίλοι του Αντώνη Σαμαρά». Καμμένος, Μανόλης, Ντινόπουλος και άλλοι. 
Και πετάνε από τη χαρά τους. Κατάφεραν να ...


μετατοπίσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ δεξιότερα, οπότε ο Αντώνης Σαμαράς εγκαθιδρύει το δικό του μαγαζάκι στο εσωτερικό του κόμματος. Αυτός είναι και ο σκοπός του. 
Η χειραγώγηση των εξελίξεων σε περίπτωση που δεν κερδηθεί αυτοδυναμία και ξεσηκωθούν οι διάφοροι dd κεντροδεξιοί. Οι φίλοι του Αντώνη έχουν αποφασίσει, η ΝΔ να πάρει οριστικό και αμετάκλητο χαρακτήρα γνήσιου δεξιού και προκαραμανλικού κόμματος, της μετακατοχικής εποχής. Τα κεντροδεξιά πειράματα πιστεύουν ότι απέτυχαν οριστικά και η φυσιογνωμία του κόμματος οφείλει να προσαρμοστεί στις “εξελίξεις”!
Όσο για τους κεντρώους απλά βλέπουν τh δεξιά να περνά και να ποδοπατεί τα πάντα στο εσωτερικό του κόμματος. Προς το παρόν έχουν αποφασίσει «συνδυασμένη σταυροδοσία». 
Είναι φανερό ότι βρίσκονται σε κατάσταση άμυνας και σκέφτονται με λογικές δικομματισμού. Τότε που το ένα κόμμα έδινε στο άλλο 45% και αυτοδυναμίες. 
Σήμερα δεν ισχύουν αυτές οι λογικές και καλό θα ήταν να περάσουν στην επίθεση γιατί διαφορετικά έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :