Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πιέζουν τον Μανόλη να σταματήσει προς το παρόν τα πανηγύρια

Έντονα ενοχλημένες φέρονται όλες οι τάσεις της Νέας Δημοκρατίας με την ανοιχτή υποστήριξη που παρέχει το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά στην λαϊκοδεξιά πτέρυγα. 
Εμφανίζονται ενοχλημένοι και για σταυροθηρικούς λόγους αλλά κοιτάζουν και την ...


μετά τις εκλογές εποχή. Οι μετριοπαθείς, οι φιλελεύθεροι και οι κεντροδεξιοί δεν θα ήθελαν με τίποτα να δουν φαήλους, πράκτορες και πιπιλίδες να κάνουν κουμάντο σε μια ενδεχόμενη  κυβέρνηση Σαμαρά και να μην επιτρέπουν τίποτα να προχωρήσει. 
Με τους μανόληδες κυβέρνηση δεν γίνεται. Στο παρασκήνιο κυκλοφορεί ότι έπεσαν από τον ίδιο τον Σαμαρά τηλέφωνα στον Μανόλη και άλλους συνοδοιπόρους του (στα οποία ο Αντώνης δηλώνει την πλήρη στήριξή του σε όλους τους γνήσιους και αβερωφικούς δεξιούς ), να πέσουν προς το παρόν οι τόνοι γιατί φαίνεται στην κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει φανερά και χωρίς προσχήματα μόνο τη λαϊκοδεξιά και τα ακροδεξιά σταγονίδια. 
Φαίνεται ότι και στο ραντεβού με την Τρόικα συζητήθηκε το κατά πόσο οι γραφικότητες της λαϊκής δεξιάς επηρεάζουν τη σημερινή γραμμή του κόμματος που θέλει να κυβερνήσει τη χρεοκοπημένη Ελλάδα! 
Στους μετριοπαθείς, κυκλοφορεί ευρέως η άποψη ότι «με αυτούς τους γνήσιους δεξιούς θα φάμε πολύ ξύλο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :