Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συνταξιούχος αστυνομικός «πλησίασε» τον Λυκουρέντζο στο Ηράκλειο. Οι τραμπούκοι της δεξιάς … τον έδειραν!!!

Σκηνές απείρου κάλους σημειώθηκαν κατά την άφιξη προχθές του Λυκουρέντζου στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο Galaxy. Ο Λυκουρέντζος ήταν ...


προσωπικός απεσταλμένος του Σαμαρά για την κοπή της πίτας των Γυναικών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Μόλις ο Λυκουρέντζος έφτασε στο ξενοδοχείο, ένας απόστρατος αστυνομικός με κόσμιο τρόπο προσπάθησε να πλησιάσει τον απεσταλμένο του Σαμαρά και να του εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Επώνυμα, χωρίς κουκούλες, χωρίς να κρύβεται και χωρίς πέτρες. Οι τραμπούκοι που συνόδευαν τον Λυκουρέντζο επιτέθηκαν στον άτυχο αστυνομικό και τον έστειλαν … στο νοσοκομείο. Έμεινε όλη νύχτα στο Βενιζέλειο, βαριά τραυματισμένος στα πλευρά.
Ο χώρος γύρω από το ξενοδοχείο ήταν κατειλημμένος από δεκάδες (!) αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν έλεγχο στις τσάντες ακόμη και των περαστικών. Ίδια κατάσταση και στο «Αστόρια» που έγινε η κοπή της πίτας, παρουσία κάποιων ηλικιωμένων και απουσία γυναικών!

Οι αστυνομικοί είχαν κατακλύσει την είσοδο του ξενοδοχείου και προκάλεσαν πολύ άσχημη εντύπωση στην τοπική κοινωνία, μια και όλοι θεωρούνταν «ύποπτοι»! Οι περαστικοί ξεφώνιζαν τους αστυνομικούς για την συμπεριφορά τους. Η κατάσταση θύμιζε εποχές βίας και νοθείας. Για καμιά δεκαριά άτομα της ΝΔ, έγινε άνω κάτω το κέντρο του Ηρακλείου!

Πηγές της ΝΔ στο Ηράκλειο αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στον συνταξιούχο γιατί έκανε υποτιμητικά σχόλια, μιλώντας στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του, για την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας και τους ελέγχους που έκαναν ακόμη και σε περαστικούς «ύποπτους»! Επισημαίνουν μάλιστα ότι γελάνε με τον αστείο συνταξιούχο αστυνομικό που έδειραν!

Ο συνταξιούχος αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος των αστυνομικών, για τον άγριο ξυλοδαρμό του, στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Σε συνέντευξη που έδωσε χθες, στο «Ράδιο Κρήτη», επιβεβαίωσε το γεγονός και ότι δεν είχε καμιά κακή πρόθεση.
Επώνυμα πλησίασε για να εκφράσει κάποιες απόψεις του στον απεσταλμένο του Σαμαρά! Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι του επιτέθηκαν ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του και μάλιστα είχε γυρίσει την πλάτη του στους πρώην συναδέλφους του!
Ενημερώθηκε ήδη ο εισαγγελέας, ενώ διατάχθηκε και επείγουσα έρευνα.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

είστε καθίκια. Καλά έκαναν και τον έδειραν. Ήθελε να χτυπήσει τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας . Ευτυχώς έγινε αντιληπτός.
Η φρουρά του Ανδρέα έκανε το αυτονόητο. Εμείς γελάμε με τον συνταξιούχο