Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Παίζει με τις κόκκινες γραμμούλες ο Σαμαράς. Οι καημένες οι γραμμούλες!!!

Το τι διαδίδουν οι διάφοροι παπαγάλοι της Συγγρού για τον Αντώνη και την «αποφασιστικότητα» που έχει, δε λέγεται! Κρατά ένα κόκκινο μαρκαδόρο και όπου ...


σταθεί βάζει κόκκινες γραμμούλες. Ο Παπαδήμος έχει τρομάξει. Όποτε τον καλεί στο Μέγαρό του, γεμίζει τους τοίχους κόκκινες γραμμούλες. Οι καθαρίστριες έχουν απηυδήσει.
Τελευταίο κρούσμα εθνικού «ηρωισμού» του Αντώνη είχαμε όταν στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έπεσε το θέμα της κατάργησης της Γενικής Γραμματείας Βορείου Ελλάδος.....
Έχει πολύ πλάκα ο τρόπος που το παρουσιάζουν οι διάφοροι αυλοκόλακες του Αντώνη. Π.χ. ο Λάκας (Μιχελάκας, κοινώς Μιχελάκης).
Όταν λέει ήρθε το θέμα στην κουβέντα, ο Αντώνης σηκώθηκε και άρχισε να χτυπά το χέρι στο τραπέζι. Άστραψε και βρόντηξε! . "Ε, όχι. Εδώ υπάρχει κόκκινη γραμμή. Αυτό δε θα περάσει!". Οι υπόλοιποι αρχηγοί τρόμαξαν και μάλλον κρύφτηκαν κάτω από το τραπέζι. Ευτυχώς που είναι μεγάλα και έτσι είναι ευρύχωρα, οπότε δεν έπαθαν και τίποτα μέχρι να σταματήσει να χτυπά τα χέρια του στο τραπέζι ο Αντώνης!
Πιο σιγά Αντώνη μου γιατί θα ξηλωθεί το πουλόβερ! Και δεν θέλεις να φοράς πουκάμισα, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια :