Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Σαμαράς… κερνάει, Ψυχάρης… πίνει!


Μια εβδομάδα μετά την πρόσληψη του υιού Ψυχάρη στο γραφείο του στη Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να κινείται στον αστερισμό του Ψυχάρη, με συνέντευξη στο Βήμα, αυτή τη φορά. 
Η συνέντευξη αποκαλυπτική σε ορισμένα σημεία. 
Όπως ότι για πρώτη φορά η ΝΔ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, (σ.σ.: εντελώς τυχαίο ότι το ανακοινώνει μέσω του Ψυχάρη), να 


παραταθεί ο χρόνος της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Δεν είμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο για τις εκλογές
«Δεν είμαστε αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. «Ούτε όμως δεχόμαστε και σκόπιμες καθυστερήσεις για κομματικούς λόγους που καθένας καταλαβαίνει. 
Αν εγώ βιαζόμουν να κυβερνήσω, θα είχα τορπιλίσει την επιλογή Παπαδήμου από την αρχή. Όμως και την προώθησα και θέλω να επιτύχει στην αποστολή της. 
Ας τον αφήσουν, λοιπόν, απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του ώστε μετά η Ελλάδα να προχωρήσει με μία κυβέρνηση που θα έχει πλήρη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό» λέει ο κ. Σαμαράς.

Απαντώντας στα στελέχη και τις ακραίες φωνές που υπάρχουν στη ΝΔ και στο στενό του περιβάλλον ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι η πολιτική εξελίσσεται και δεν είναι «μουσειακό αντικείμενο» και συμπληρώνει σχετικά με τη στάση του ότι «δεν είναι πολιτική να λες το ίδιο “ποίημα” βρέξει-χιονίσει. Η πολιτική είναι “κίνηση” και βρίσκεται σε κίνηση. Η ακινησία δεν είναι αρετή για την πολιτική. Είναι αρρώστια» τονίζει.

ΥΓ.1 Ο Σαμαράς μ΄ αυτή του τη συνέντευξη έρχεται να επιβεβαιώσει (και να διαψεύσει τους χιλιάδες που πήγαν και τον ψήφισαν), ότι είναι έτοιμος να κάνει την… κωλοτούμπα της καριέρας του ως πρόεδρος της ΝΔ: να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά τις εκλογές! Υπό την προϋπόθεση ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο- αν και σε λίγο θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο…

ΥΓ. 2 Καλό είναι τώρα που πέσανε οι μάσκες να μαζευτούν τα επί πληρωμή μειράκια του επικοινωνιακού τιμ της Συγγρού που διέρρεαν μετά πάθους ότι ο Σαμαράς είναι «αποφασισμένος να πάει σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου». Ποιανού έτους δεν μας είπαν. .. Γιατί το 2012 ούτε ο πρόεδρος τους το θέλει!
ΥΓ.3 Τα επικοινωνιακά σαΐνια της Συγγρού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν να είναι πρωτοσέλιδο η συνέντευξη Σαμαρά. Ένα μονόστηλο στην αριστερή πλευρά της εφημερίδας και πολύ τους είναι…
Και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :