Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Φαήλος και Μουρούτης προτείνουν στον Αντώνη να ρίξει την συγκυβέρνηση

Πολλές εισηγήσεις δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς από τον κύκλο των φανατικών υποστηρικτών του που μονίμως τριγυρίζουν στους διαδρόμους της Συγγρού. Τελευταία οι εισηγήσεις γίνονται και γραπτές για να τις μελετήσουν καλύτερα ο Χρύσανθος και ο Μιχελάκης και να τις ...



μεταφέρουν στον Αρχηγό! Οι εισηγήσεις για έξοδο από την συγκυβέρνηση διαρκώς και αυξάνονται. Πρωτεργάτης της «κίνησης» θεωρείται ο πολιτικός φίλος Φαήλος Κρανιδιώτης και φανατικός υποστηρικτής του είναι ο Γιώργος Μουρούτης (τον είδαμε να διασκεδάζει και στο πάρτι των Μανόληδων).
Ο Σαμαράς δεν βλέπει με άσχημο μάτι μια τέτοια εξέλιξη, θεωρείται μάλιστα από το περιβάλλον του ως ισχυρό επικοινωνιακό χαρτί και απόδειξη ότι ο Αντώνης «δεν αλλάζει πουκάμισα» και «δεν υπογράφει»!
Προτείνουν λοιπόν στον Αντώνη να βιαστεί γιατί ενδεχομένως να τον προλάβει ο Καρατζαφέρης και να χάσουν μια ιστορική ευκαιρία για την Λαϊκή Δεξιά να αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου και διωκόμενου λαού!

Σημείωση: προς το παρόν ο Λαζαρίδης έχει απορίψει τις εισηγήσεις λόγω των συμφωνιών που έχουν γίνει με Ευρωπαίους, κάτι που αυτή τη στιγμή θα εξέθετε ανεπανόρθωτα τον Σαμαρά και θα τον απομόνωνε από την ευρωπαϊκή δεξιά! Με τους πατριώτες πάντως της Συγγρού, ποτέ δεν ξέρεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :