Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Βενιζέλος λέει εκλογές μετά το Πάσχα, ο Μιχελάκης: «κανείς δεν μιλά για εκλογές μετά το Πάσχα»

Στη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται όλο και περισσότερο η αλαζονεία του συστήματος Σαμαρά και κυρίως σε στελέχη της ελαφρολαϊκής δεξιάς και της εθνοπατριωτικής δεξιάς! Παρά τις απανωτές κωλοτούμπε,ς αναφέρονται στα προβλήματα της Ελλάδας σα να μην τρέχει τίποτα. Η ...

αλαζονεία ως συνήθως είναι δείγμα αδυναμίας, κάτι βέβαια που αποδεικύουν τα γεγονότα αργότερα!
Η εμμονή τους πάντως πηγάζει από εποχές πολιτικής ερήμου και απομόνωσης. Από εδώ πηγάζει και ο εθνοσωτηριακός ρόλος της σημερινής Νέας Δημοκρατίας. Ενώ η βεβαιότητα που επέδειξαν κατά διαστήματα κατέπεσε (π.χ. δεν υπογράφουμε!) συνεχίζουν απτόητοι και χωρίς ίχνος μεταμέλειας να παρουσιάζουν τα ίδια ακριβώς συμπτώματα αδυναμίας με τα οποία γαλουχήθηκαν. Αμετανόητοι και άφρονες. 
Ποτέ δεν περιμένουν να εξάγουν συμπεράσματα από τις τρέχουσες εξελίξεις. Πάντα πρέπει να αποδεικνύουν τον αλάνθαστο παπισμό τους και να οδηγούνται σε μεγάλες πολιτικές ήττες, χωρίς ποτές να μαθαίνουν από τα λάθη τους, μια και τα χρεοκοπημένα (ηθικά και οικονομικά) κανάλια θα βγουν να "τους δικαιώσουν"!
Ενώ δηλαδή ο Βενιζέλος χθες δήλωσε ότι ο πολιτικός ορίζοντας της Κυβέρνησης έχει πλέον αποσαφηνιστεί και ότι οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου, ο Μιχελάκης βγήκε και διατυμπάνιζε σε απανωτές συνεντεύξεις του ότι «κανείς δεν μιλάει [σ.σ. για εκλογές] για μετά το Πάσχα».

Όλα πάντως εξαρτώνται από την εξέλιξη της εθελοντικής ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI). Ενδεχομένως και οι δύο «εκλογολόγοι» να κάνουν λάθος και οι εξελίξεις να τους διαψεύσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :