Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Σαμαράς απειλεί τον Λουκά Παπαδήμο

Στο σημερινό συνονθύλευμα αντιφάσεων του Αντώνη Σαμαρά, δεν πέρασαν απαρατήρητες οι μπηχτές που έριξε κατά της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και το κόμμα του και συγκυβερνά με κορυφαία στελέχη.
«Δεν είναι στο χέρι κανενός να παρατείνει την ζωή της κυβέρνησης πέρα από τους τρεις μήνες».
Ωμός εκβιασμός και αρρωστημένες απόψεις με 


σκοπό την υπονόμευση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. 
Η επιμονή του στον χαρακτήρα της κυβέρνησης, προκαλεί επίσης πολλά ερωτήματα για την ποιότητα των συμβούλων του Αντώνη: «Εμείς την προκαλέσαμε την κυβέρνηση Παπαδήμου και εμείς θα την στηρίξουμε ως μεταβατική κυβέρνηση και όχι ως συγκυβέρνηση». Αν δηλαδή πάψει να κάνει "μεταβάσεις" θα πάψουν να την στηρίζουν! Φρικτός κόσμος, σαμαρικά πλασμένος! 
Αυτοί ούτε συγκυβερνούν, ούτε ψηφίζουν. Συμμετέχουν νοητά, με αυθυποβολή και συμβολικά. Συμμετέχουν ως φαντάσματα του παρελθόντος. Οπότε σύμφωνα με την επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας, δεν συμμετέχουν. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για νέες γυαλιστερές απάτες Σαμαρά προκειμένου να κοροϊδέψει τους ιθαγενείς της Δεξιάς!
Είναι όμως περήφανος όπως μας είπε σήμερα που αυτός προκάλεσε αυτή την κυβέρνηση μη-συγκυβέρνησης και απραξίας! Ναι κυβέρνηση που έριξε τον Παπανδρέου και αποτελεί μια μορφή μεταβατικής ακυβερνησίας που θα «πάρει» τα λεφτά από τους Κουτόφραγκους και θα βγει ο Αντώνης για να τα μοιράσει στους γνήσιους Έλληνες. Σύμφωνα με την ρητορική Καμμένου, όλοι εμείς είμαστε προδότες και μάλλον μας αξίζει το Γουδί και η διαπόμπευση! … !

Δεν υπάρχουν σχόλια :