Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ικανοποιημένος (ή τρομαγμένος) ο Ομπάμα με τον ... Αντώνη!

Ικανοποιημένος για την απόφαση της Ν. Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, να υποστηρίξει το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, δήλωσε προχθες από τις Κάννες και τη σύνοδο του G20 ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα:
«Η διεθνής κοινότητα είναι έτοιμη να βοηθήσει», δεσμεύτηκε ο Ομπάμα, ο 


οποίος αναγνώρισε ότι η Ευρώπη συσπειρώθηκε γύρω από ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης χρέους προκειμένου να αποτρέψει την επέκτασή της πέρα από τα ελληνικά σύνορα, εξέλιξη που θα μπορούσε να επιφέρει νέο πλήγμα στην αμερικανική οικονομία.
Δεν ξέρουμε εάν έχει ενημερωθεί από την ιλαροτραγωδία που παίχτηκε χθες με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά και ενορχηστρωτές τους Μυστικοσυμβούλους της Συγγρού. Ας ενημερώσει κάποιος τον Ομπάμα γιατί έχει χάσει επεισόδια με την ηρωική έξοδο του Εθνάρχη Αντώνη από την Βουλή!
Ο Αντώνης συνεχίζει να αντιστέκεται και να θέτει όρους για την διάσωση της Ελλάδας. Δεν του αρέσει το νέο σχέδιο διάσωσης. Θέλει άλλο και μπορεί να το επαναδιαπραγματευτεί!
 Εκτός και αν οι ευχαριστίες αποτελούν συγκαλυμμένη μέθοδο εντολής για αλλαγή γραμμής από τον Αντώνη! Η Πρεσβεία θα ξέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :