Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Σαφείς αποστάσεις από το "Σύστημα της Συγγρού" κρατά ο Αβραμόπουλος!

Είναι πασιφανής η διάσπαση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάμε για τρεις ομάδες μεγάλες, τους σκληρούς σαμαρικούς, τους νεοκαραμανλικούς και τους φιλελεύθερους! 
Υπάρχουν όμως και όλοι όσοι δεν υπάγονται απευθείας σε μια από τις μεγάλες ομάδες και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο. Όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που κρατά όλο και 


μεγαλύτερες αποστάσεις, τουλάχιστον από το σύστημα Σαμαρά. 
Ο αντιπρόεδρος θεωρεί λαϊκιστές τους σκληρούς πράκτορες και διαφωνεί σχεδόν σε όλα με τον φαηλισμό. 
Οι στενοί συνεργάτες του Σαμαρά δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για τις αποστάσεις Αβραμόπουλου και πιστεύουν ότι «θα έρθει και η σειρά του»! 
Καταρχήν έχουν επιβάλει εμπάργκο στον Αβραμόπουλο σε ταξίδια που κάνει ο Αντώνης και το περιεχόμενό τους άπτεται των ενδιαφερόντων και αρμοδιοτήτων του αντιπροέδρου. 
Οι στενοί συνεργάτες του Σαμαρά είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με οποιονδήποτε δεν ασπάζεται τις σκληρές νεοδεξιές θέσεις τους.
 Δηλαδή το μικρόβιο της Πολιτικής Άνοιξης δεν θεραπεύεται καθόλου εύκολα!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ υπεράνω το παίζουν οι σαμαρίστας. Λες και έχουν καμιά τεράστια πλειοψηφία με το μέρος τους και δεν αγχώνονται που ένα ένα όλα τα στελέχη της ΝΔ κόβουν ρόδα μυρωμένα. Όταν όμως έρθει η λυπητερή το βράδυ των εκλογών και διαπιστώσουν ότι τους λείπουν οι ψήφοι, θα το γυρίσουν στην τρελή και θα κατηγορούν τον "ανόητο ελληνικό λαό" που ξαναψήφισε ΠΑΣΟΚ. Ξυπνάτε νεοδημοκράτες. Ακόμα και ο ΚΚ να κατέβαινε τώρα στις εκλογές -μετά από όλα αυτά που συνέβησαν- περισσότερο ποσοστό θα έβγαζε η ΝΔ. Παραδώσατε το κόμμα σε μια μικρή ομάδα ιδεοληπτικών πολιτευτών που σπρώχνουν ολοταχώς το κόμμα σας προς τον γκρεμό και την οριστική εξαφάνισή του. Η κρίση ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι από δαύτους για να σας πείσουν ότι οι απώλειες είναι αναμενόμενες. Αντιδράστε όσο είναι καιρός και ανατρέψτε τους. Η ΝΔ είναι μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και όχι ουρά του ΛΑΟΣ. Δεν χρειάζεστε το ΛΑΟΣ.

ΥΓ. Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στο νέο κτίριο της Συγγρού. Φαίνεται ότι όσο μεγαλώνουν τα γραφεία, τόσο μικραίνουν οι εγκέφαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΠΕ : "ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!!!.Και μετά απορεί για το 1,8% που παίρνει δημοσκοπικά! Ακομη και οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΑ ΜΜΕ (ΜΕΓΚΑ κ.λ.π) και σχεδόν ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ.Ακόμη και ο Κωλοτούμπας καιροσκόπος Καραντζαφερης πάει να αλλάξει γραμμή...!! Έμεινε αυτή και ο ΓΑΠ. Ίσα- ίσα που χωρούν στο... ελικόπτερο που ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

@ 22:13

Μα ποιο ΛΑΟΣ αγαπητέ. Το ΛΑΟΣ φαντάζει όαση σοβαρότητας μπροστά στην παράνοια που εκφράζουν πλέον αυτοί οι πολανιστές. Που το παίζουν ταυτόχρονα και ακροδεξιοί και ακροαριστεροί και δημοκράτες και φασίστες και απ'όλα μαζί και εναντίον όλων μαζί!


@ 01:42

Ναι μπράβο, το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ των ΠαναγιωτακοπουλαιοΚασιματοΜπέηδοΚουρηδο-Αναστασιάδηδων συμφωνεί μαζί σας! Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα και είστε και υπερήφανοι κιόλας, συγχαρητήρια!
Και φυσικά τα κρατικοδίαιτα κανάλια που τάχα σας "πολεμούσανε" (έτσι δεν κλαιγόσασταν;) τώρα που κόβεται το κρατικό χρήμα το παίζουνε κι αυτοί "αντιμνημονιακοί" όπως ο γελοίος αρχηγός σας.
Προδότες ανθέλληνες, επενδύετε στη χρεωκοπία της χώρας, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά αυτό.