Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τί έχει κάμει η δικαιοσύνη για την υπόθεση του Θέμου;

Δεν ξέρουμε ρε παιδιά, αλλά απορία το έχουμε! Τόση φασαρία, τόσες δημοσιεύσεις και τόσο σούσουρο για την βρώμικη φοροδιαφυγή ενός δημοσιογράφου και κάτι μας λέει ότι δεν κουνήθηκε φύλλο. Και αν κουνήθηκε, μάλλον είχε σκοπό να συγκαλύψει παρά να αποκαλύψει και πάνω απ’ όλα να μην ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.
Θα τιμωρηθεί κάποιος επιτέλους σε αυτή την έρμη χώρα που βρίσκεται εξαιτίας τους, στο χείλος της καταστροφής; Η δικαιοσύνη ξέρει να κυνηγά αδύναμους και μετανάστες. Θα πιάσει ποτέ ................
.....................
κανένα αρχιλαμόγιο; Κανένας μεγαλοαπατεώνας και κανένας μεγαλοφοροδιαφυγάς θα μπει μέσα; Τί τους έχουμε και τους πληρώνουμε τόσους δικαστές και εισαγγελείς; Για να βγαίνουν όλοι λάδι; Για να αθωώνουν Θέμους και κάθε είδους καταχραστές, εκβιαστές και κλέφτες;
Επιτέλους ας γίνει κάτι σωστό σε αυτό τον τόπο. Ας τα βάλει κάποιος με τους τηλαστεράτους τιμητές των πάντων και τα μαύρα που διακινούν είτε στο κέντρο της Αθήνας, είτε σε σκοτεινές offshore διαδρομές.
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία όλοι αυτοί θα βρίσκονταν μέσα και δεν θα μπορούσαν με τίποτα να το παίξουν "δίκαιοι" τιμητές και τηλε-κριτές  …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :