Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Για τα μαύρα του Θέμου θα μάθουμε επιτέλους; Ας πέσει φως σε μια υπόθεση. Ο λαός είναι εξοργισμένος!

Ακόμα δεν έχουμε πάρει απαντήσεις για την εγκληματική φοροδιαφυγή του Θέμου Αναστασιάδη, αν και σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή υπήρξαν ενδείξεις ότι έχει καλές προθέσεις ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Δήλωσε μάλιστα ότι οι απαντήσεις που και ο ίδιος  παρέλαβε δεν τον ικανοποίησαν καθόλου.
?Γιατί ο πολιτικός μας κόσμος «φοβάται» την οργή ενός τύπου που το παίζει «ηθική» τηλεπερσόνα και .....................

.........................
τιμητής των πάντων; Όταν μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον μπουζουριάσουν και να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί; Πώς του επιτρέπουν να βυσσοδομεί εναντίον οποιουδήποτε δεν γουστάρουν οι «προστάτες» του; Σιγά μη μας το παίζει τηλεδικαστής ο Θέμος;

  • Πού κατέληξαν τελικά οι έρευνες που τον αφορούν;
  • Έγιναν έρευνες ή πέρασε στο Αρχείο και αυτή η βρώμικη υπόθεση;
  • Πού βρίσκονταν τα χρήματα του Αναστασιάδη πριν «συλλυφθεί» με την κότα στο χέρι; Πριν τα βγάλει βόλτα στις βουνοκορφές της Ευρώπης;
  • Κάτι που ίσως αγνοούν οι περισσότεροι είναι ότι και οι δημοσιογράφοι έχουν υποχρέωση κατάθεσης πόθεν έσχες, λόγω της πολύ πιθανής εμπλοκής του ονόματος τους σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής. Σίγουρα δεν έχει γίνει έλεγχος στο πόθεν έσχες του Θέμου και εάν έγινε μάλλον δεν μας αφορά. Δεν συμφέρει να είμαστε τόσο περίεργοι!
  • Το ίδιο θα ισχύει υποθέτω και για την «αφελέστατη» ερώτησή μας για το εάν έχουν φορολογηθεί η περιουσία και τα «μαύρα» της συγκεκριμένης τηλεπερσόνας αλλά και κάθε άλλου τύπου που βγαίνει και κατακρεουργεί ψυχές και συνειδήσεις για το ….. θεαθήναι και για την τσέπη του!
  • Έχουν ελεγχθεί οι offshore που ακούγεται ότι εμπλέκεται το όνομα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου;
  • Τελικά ο πολιτικός κόσμος της χώρας …… «φοβάται» έναν φοροφυγά και διακινητή μαύρου χρήματος; Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :