Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σαμαράς στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερο δανεισμό;

Με την κατηφόρα που έχουν πάρει στη ΝΔ, έχουν χάσει τη μπάλα. Αν ρωτήσεις κάποιο στέλεχος να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σε διάφορα καυτά θέματα, δεν ξέρει να απαντήσει. Απαντά με τσαμπουκά και φωνές. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς λογική και με ένα μάτι που προσωπικά μου φαίνεται ότι γυαλίζει. Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα με τις παροχές που υπόσχονται αφειδώς. Κυρίως στο καυτό ερώτημα:«πού θα βρουν τα ....................
......................
λεφτά για να τα δώσουν». 
Πέραν του «εύκολου» μίγματος νέας πολιτικής, δεν ξέρουν να πουν τίποτα ή λένε μπούρδες, βλακείες και παραμύθια της Χαλιμάς.
Νομίζουν ότι έχουν περιθώρια για να διορίζουν και να τάζουν αυξήσεις και διορισμούς. Στο παρασκήνιο, αυτές τις υποσχέσεις δίνουν στα κομματόσκυλα. Τάζετε διορισμούς για να βγει ο Αντώνης! Και οι καημένοι οι Γραμματείς και Φαρισαίοι της ΞουΝΔ, τι να κάμουν …… διορίζουν!!! Είναι να τους λυπάσαι!

Πιστεύουν ακράδαντα, ότι έτσι θα κερδίσουν την πολυπόθητη εξουσία. Διψούν για καρέκλες και δημόσιο χρήμα. Για μεγαλύτερη δηλαδή καταστροφή. Γίνεται; Και όμως γίνεται. Με το νέο μίγμα των οικονομολόγων του Σαμαρά. Των διαπλεκόμενων Μηταράκηδων. Αυτών που εμπλέκονται άμεσα στην οικονομική καταστροφή της χώρας. Έχει ακουστά ο Μηταράκης, τα ομόλογα; Οι διαχειριστές της καταστροφής υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :