Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τέρμα τα ώριμα φρούτα στη Συγγρού. Τώρα είναι «πέσε πίτα να σε φάω»!

Να γιατί τα έχουν βάλλει με την λογική του ώριμου φρούτου στην Συγγρού. Γιατί έχουν ενσκήψει νέα σενάρια. Στηn Συγγρού είναι μπερδεμένοι στην μετάφραση των λέξεων. Όταν κάτι δεν αρέσει στους κολλητούς του Σαμαρά, υποχρεούνται όλοι να ασπάζονται τις κακόγουστες παραξενιές τους. Δεν γουστάρουν π.χ. τα ώριμα φρούτα του Λούλη; Απαγορεύεται αυστηρώς ακόμη και

η αναφορά τους, γιατί και οι τοίχοι ακούνε.

Ένα από τα προβλήματα ξέρετε των μυστικοσυμβούλων στην Ρηγίλλης ήταν ότι τους μπήκε στο κεφάλι ότι ο Καραμανλής είχε παγιδεύσει τους τοίχους και τους παρακολουθούσε. Κατέγραφε τα πάντα!!! Κάτι που έπρεπε να κάνουν αυτοί στον Καραμανλή. Δεν τους έβγαινε με τίποτα από το κεφάλι, μέχρι που μετακόμισαν στη Συγγρού και «ησύχασαν»!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Μάξιμου Χαρακόπουλου. Τον ρώτησαν στη ΝΟΔΕ Λαμίας, αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές. Και τί απάντησε; «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάμε σε εκλογές. Η ΝΔ δεν θέλει με τίποτα εκλογές! Ας βγάλουν αυτοί (σ.σ. δηλ. το ΠΑΣΟΚ) τα κάστανα από τη φωτιά, ας πάρουν αυτοί τα δύσκολα μέτρα που χρειάζεται η οικονομία. Εμείς θα περιμένουμε για την εξουσία»...

Δηλώσεις ηττοπάθειας, αποτυχίας και αβεβαιότητας. Πέσε πίτα να σε φάω! Καταλαβαίνουμε ότι έχουν διαμορφωθεί αρνητικές πεποιθήσεις για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Συγγρού. Όσο και αν μαγειρεύουν δημοσκοπήσεις και το παίζουν σκληρά αγόρια. 
Τελικά δεν δέχονται τη λογική του ώριμου φρούτου γιατί έχουν οι ίδιοι ωριμάσει πρόωρα! Είναι έτοιμοι για την κατακόρυφη πτώση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :