Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ρεζίλι ο Γερουλάνος στη Βουλή

Σύμφωνα με τον εξάδερφο και διάδοχο του κ. Σαμαρά στο Υπ. Πολιτισμού, θα έπρεπε να εκτιμούμε πάρα πολύ, το έργο του πρώην πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Κολέτσου! Πρόκειται για τον κύριο που εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών του, χάσαμε τους

Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξάγονταν στον Βόλο και τη Λάρισα. Πάραυτα εκτιμήθηκε η προσφορά του ιδιαιτέρως και προήχθη σε ΓΓ του ΕΟΤ!

Σε ερώτηση του κ. Ροντούλη στη Βουλή, ο κ. Γερουλάνος έγινε ρεζίλι!
Απευθυνόμενος στον κ. Ροντούλη, με ύφος δέκα έκπληκτων καρδιναλίων, θεώρησε απαράδεκτο να μην γνωρίζει ο ερωτών τον κ. Γιώργο Κολέτσο και την προσφορά του στο έθνος! Και προσπαθώντας να ενισχύσει τα επιχειρήματά του, υπενθύμισε ότι: «Εξάλλου ο κ. Γιώργος Κολέτσος δεν διεκδίκησε τους Μεσογειακούς» και τον αποστόμωσε ο κ. Ροντούλης:«Φυσικά και δεν τους διεκδίκησε, αφού τους έχασε»!

Κ. Γερουλάνο, μήπως θα ήταν προτιμότερο να μας αποκαλύψετε τους διορισμούς, τις διαπλοκές, τα golden boys και τα χρήματα του ΟΠΑΠ που μοίρασε ο εξάδερφός σας; Γιατί τα κρύβετε; Μήπως αυτός είναι ο ρόλος σας στο υπουργείο;

Κ. Υπουργέ, η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, προέβη πριν λίγες μέρες, σε επίσημη ανακοίνωση, με θέμα τα αίτια που οδήγησαν στην άρση της τέλεσης των XVII Μεσογειακών Αγώνων από την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΜΑ κάτω από την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.cijm.org.gr/el/home/1-latest-news/171-communique-de-presse. Διαβάστε την!

Δεν υπάρχουν σχόλια :