Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μαχητικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν την Τρίπολη της Λιβύης!



Μαχητικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν στην Τρίπολη, σύμφωνα με μαρτυρίες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera. «Σφαγή» στην πρωτεύουσα της Λιβύης, με το τηλεοπτικό δίκτυο Arabiya να μεταδίδει ότι στις συγκρούσεις της Δευτέρας έχασαν τη ζωή τους 160 άτομα.
Κάτοικος της Τρίπολης, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, δήλωσε: 

«Αυτό που ζούμε σήμερα δεν μπορεί να το φανταστεί άνθρωπος. Πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα βομβαρδίζουν αδιακρίτως τη μία περιοχή μετά την άλλη. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί νεκροί.»

«Οι πολίτες μας πεθαίνουν. Είναι η πολιτική της καμμένης γης» είπε ο Αντέλ Μοχάμεντ Σαλέχ. «Βομβαρδίζουν κάθε 20 λεπτά» πρόσθεσε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως τα αεροσκάφη ανοίγουν πυρ εναντίον «οποιουδήποτε κινείται, ακόμα και αν είναι μέσα στο αυτοκίνητό του.»

Λίβυος ακτιβιστής δήλωσε ότι έχει ακούσει τις ίδιες πληροφορίες. «Στρατιωτικά αεροσκάφη επιτίθενται σε πολίτες, σε διαδηλωτές στην Τρίπολη αυτή τη στιγμή. Οι πολίτες είναι τρομαγμένοι. Πού είναι τα Ηνωμένα Έθνη, πού είναι η Διεθνής Αμνηστία;» δήλωσε ο Φάτχι αλ-Βαρφάλι, επικεφαλής της Επιτροπής της Λιβύης για Αλήθεια και Δικαιοσύνη, στο πρακτορείο Reuters. Το τηλεοπτικό δίκτυο Arabiya μετέδωσε πως οι συγκρούσεις στην Τρίπολη τη Δευτέρα άφησαν πίσω τους 160 νεκρούς.
O γιος του Καντάφι απειλεί με εμφύλιο πόλεμο!











Με πληροφορίες από το in.gr και φωτογραφίες από διεθνή μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :