Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κουπόνια πουλάνε οι βουλευτές της νΝΔ

Το ταμείο είναι μείον! Δεν ξέρει που χρωστά η Συγγρού! Και οι σαμαροφύλακες μοίρασαν κουπόνια στους βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ για να πουλήσουν όσα περισσότερα κουπόνια μπορούν. Μπήκε μάλιστα και minimum. Δεν δέχονται κάτω από 10 χιλιάρικα συγκομιδή από τον καθένα. 
Η προσπάθειά των βουλευτών θα ενισχυθεί και από 
μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια!
Τα κουπόνια που δόθηκαν είναι 5, 10, 50 και 500 ευρώ. 
Παρακαλούνται μάλιστα όλοι να αποτανθούν σε μεγαλοπαράγοντες και χορηγούς από τους τόπους τους για να μαζέψουν γρήγορα τα 10 χιλιάρικα που είναι και ο πρώτος στόχος.
Γιατί ακολουθεί και δεύτερος. Για άλλα 10 χιλιάρικα. 
Πάντως οι περισσότεροι παραπονιούνται ότι ούτε τα πρώτα 10 μπορούν να μαζέψουν! 
Φοβούνται να ζητήσουν από τον κόσμο λεφτά αλλά και ντρέπονται να βγουν στο δρόμο και να ζητάνε  με τέτοια κρίση!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

Περιγραφή και Στόχος: η μεγιστοποίηση της πολιτικής επιρροής των ιδεών του Αντώνη Σαμαρά στην Ελληνική Κοινωνία

Μέλη .....
Ψαλτάκη Ελένη, Ψαλτάκης Παναγιώτης ,Μουρούτης Γιώργος, Γεροντόπουλος Κυριάκος ,Μητρόπουλος Σάκης, Σταμενίτης Διονύσης, Κεκερής Δημήτρης ,Τζότζολα Βασιλική, Μπεχράκης Νεκτάριος, Γιάνναρης Θανάσης, Κρανιδιώτης Φαήλος ,Μαρκόπουλος Κώστας, Κίνιας Γιάννης Παντάκης Γιώργος
Φίλοι Διαχειριστές Καζαντζίδης Αναστάσιος
Άλλα μέλη
Παπαντωνίου Σίμος , Ιωσηφίδης Νικόλαος , Γκανούλη Δώρα, Συμπιλίδης Γιώργος,, Βάρδας Θεόδωρος,, Αποστολοπούλου Ολια, Μητρόπουλος Γιάννης,, Παπαζαχαρίας Γιάννης, Χολέβας Θεόδωρος, Μπαραλιάκος Φώντας , Μπακάλη Δέσποινα, Παπαγεωργίου Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Η πρώην αντινομάρχης Μαγνησίας Έλενα Αντωνοπούλου προσχώρησε σήμερα στη Δημοκρατική Συμμαχία. Με απόφαση της προέδρου του κινήματος Ντόρας Μπακογιάννη, η κ. Αντωνοπούλου ορίστηκε υπεύθυνη του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό κ. Γιώργο Καλό.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προσχώρηση του κ. Καλού στο κίνημα και του ανέθεσε την ευθύνη του τομέα Πολιτισμού.