Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επικροτεί το σύνολο του αθλητικού τύπου την αντρίκεια δήλωση Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια αντρίκεια και ανθρώπινη δήλωσή- μεταμέλειας χθες έδειξε το μεγαλείο και την ψυχή του. Το σύνολο του αθλητικού Τύπου σήμερα τον επικροτεί για αυτή του την ενέργεια.
Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του Γιώργου Χελάκη στην σημερινή Sport Day: ΄΄ Η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν θαρραλέα. Η συγκεκριμένη δήλωση με την οποία

αναγνωρίζει το λάθος του και περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, έχει τη αξία της. Δεν πρόκειται για μία ιδιωτική επιστολή που εστάλη στη διεύθυνση των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά γίνεται δημόσια. Απευθύνεται εξ αντικειμένου στην κοινή γνώμη, που ασφαλώς δεν θα την αξιολογήσει με τα κριτήρια που επιβάλλουν τα ειδικότερα της ΄΄ πράσινης΄΄ ΠΑΕ. Η δήλωση αυτή συμβάλλει στο καταλάγιασμα των παθών και έχει ιδιαίτερη σημασία , γιατί τα γεγονότα της Ριζούπολης μια συγγνώμη δεν ακούστηκε ποτέ.

Όταν ένας δημόσιος παράγοντας αναγνωρίζει τα λάθη του και ζητεί συγγνώμη δεν γίνεται να προσπεραστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ. Ο κύριος Μαρινάκης κάνει ένα βήμα παραπάνω . Ζητεί συνάντηση με τον κ. Γόντικα για συζήτηση πάνω στα θέματα αυτά. ΄΄

Ο Βασίλης Βέργης στην εφημερίδα Goal γράφει στο ίδιο μήκος κύματος : ΄΄ Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε τη δήλωση αυτή η οποία είναι προς την σωστή κατεύθυνση ΄΄. Τα ίδια αναφέρει και ο Γιώργος Κοσμάς στην Εξέδρα : ΄΄ Η χθεσινή τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αντρίκεια και αποδεικνύει πως έχει το σθένος και μια τέτοια πρωτοβουλία του δεν πρέπει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων΄΄.

Το μπράβο λοιπόν είναι λίγο για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη που με την χθεσινή του δήλωση κέρδισε τους πάντες και έδειξε και πόσο μεγάλος άνθρωπος, εκτός από παράγοντας , είναι κλείνοντας στόματα και κερδίζοντας όλους και σε αυτό το τομέα .

Δεν υπάρχουν σχόλια :