Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μιχελάκης και κοσμάκης

Ο Μιχελάκης είναι ο 7ος εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Πέρασε «επιτυχώς» από τον προθάλαμο του «Ελεύθερου Τύπου». Μια εφημερίδα που εκπροσωπεί την βαθιά προσωπολατρική προπαγάνδα της Συγγρού. Εκπροσωπεί την ακροδεξιά πυγμή των συμβούλων. 
Κάτι σαν τους αντινιούσηδες σε χαρτί. Εκπροσωπεί τα υπόγεια της Συγγρού. Οπότε δεν θα ήταν δύσκολο να ανέβει δύο ορόφους. Με το ασανσέρ των μυστικοσυμβούλων είναι πανεύκολο. Άργησε λίγο να ..............................
..........................
πάρει μπρος στα νέα του καθήκοντα αλλά τα κατάφερε. Μια ψυχή που ήταν να βγει βγήκε. 
Και φυσικά άρχισε με τους αφορισμούς που περιμέναμε και με το αναμενόμενο σύνδρομο καταδίωξης που πάσχουν όλοι οι πραιτοριανοί του Σαμαρά. Τον καταδιώκουν στην ΕΡΤ, επί παραδείγματι. Θέλει να πει ότι η ΝΔ είναι σαν τα κόμματα που βρίσκονται στην παρανομία και τους έχουν ράψει το στόμα. Ενδέχεται και να τους βασανίζουν. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κ. Μιχελάκη.

Γιατί ασχολούμαστε με τον Μιχελάκη; Μα επειδή συνήθως ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, έχει καθήκοντα αντιβασιλέα. Ανήκει στους εκλεκτούς του εκάστοτε προέδρου και είναι εκφραστής της στενής παρέας του. Στην περίπτωση Μιχελάκη, ισχύουν όλα αυτά και με το παραπάνω. Είναι μάλιστα η «καθαρή» νεοδεξιά φωνή της Νέα ΝΔ.
Θα αποτελέσει δηλαδή πολύ σύντομα, κεντρικό στόχο των Καραμανλικών και κεντροδεξιών που βρίσκονται στη ΝΔ. Να μην πω ότι ο Καραμανλής παίζει ήδη, βελάκια στις φωτογραφίες του. Δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός από τον Μιχελάκη. Επιθέσεις άκομψες και διχαστικές. Γιατί αν ο Καραμανλής είναι απλός βουλευτής, όπως επανέλαβε με στεντόρεια φωνή ο Γιακουμάτος (ο οποίος προσπαθεί να σώσει το τομάρι του, μια και ο ίδιος ανήκει στην ιστορία και μάλιστα σε λευκή thw σελίδα), τότε ο Μιχελάκης τί είναι;

Θα έλεγα ότι εκπροσωπεί την ακροδεξιά βλακεία αλλά ας μην αρχίσει το πάρτι από τώρα. Εξάλλου δεν θα το ξεκινήσω εγώ. Μαθαίνω ότι του την έχουν στημένη μέσα στη ΝΔ, οπότε μη βιαζόμαστε! Ο εμφύλιος είναι κοντά, θέλει δε θέλει!
Οι «άλλοι» περιμένουν το πρώτο στραβοπάτημα και αν δεν το κάμει ο ίδιος, μη στενοχωριέται, θα τον ρίξουν στο λάκκο με τα φίδια του χρονοντούλαπου.
Ίσως να το προαισθάνεται και γι’ αυτό προσέχει και δεν εκτίθεται πολύ. Προς τον παρόν η «λεωφόρος της δόξας» τον περιμένει και εμείς επίσης!
Φαίνεται ότι είναι απρόσεκτος και θα κάμει πολλές γκάφες, όπως στην περίπτωση με τον Αντώναρο και τις «θεσμοθετημένες» βλακείες του, που κατέληξαν σε ευθεία επίθεση προς τον Καραμανλή.
Του βγήκε το σκληροδεξιό οννεδίτικο των αξέχαστων ρέιτζερς. DNA είναι αυτό. Δε χάνεται; Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.
Φαίνεται ότι ο Μιχελάκης δεν κάνει! Πυρί πυριού θα πάει και αυτός ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :