Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Κίνημα κυνηγών ντιντήδων στην Σαμαρική ΝΔ

Σηκώνουν κεφάλι οι Δεξιοσταλινικοί. Ένας ένας παίρνουν θάρρος τα «εκλεκτά» μέλη της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ. Υποστηρικτές και σύντροφοι του Φαύλου Φαήλου. Οι σιδηρογροθιές των μουτζαχεντίν. Προνομιακοί συνομιλητές του Σαμαρά.
Απλά θέλουν να επιβάλουν τη θέλησή τους και να δώσουν γραμμή στο κόμμα. Με την σύμφωνη γνώμη φυσικά του Σαμαρά. Προς αποφυγήν μέλλοντικών παρεξηγήσεων! Άσε που δηλώνουν όλοι αμέριστη συμπάθεια στις .................
........................
ακραίες ιδέες του Φαήλου και απέραντη αγάπη προς το πρόσωπό του.  Ξαφνικά έγιναν όλοι τους «Ανώνυμοι Φαήλοι»! περιμένουν βλέπετε διορισμούς και βολέματα. Κάτι ξέρουν για το παρασκήνιο των δήθεν αυθόρμητων παρεμβάσεων Κρανιδιώτη. Η υπόθεση βρωμά παίγνιο και Λαζαρίδη. Σικέ καβγάδες για να διατηρούνται στην επικαιρότητα τα στελέχη της ακροδεξιάς πτέρυγας και να περνάνε στο περιθώριο στελέχη με «θηλυπρεπείς» και «πολύ κεντρώες» ιδέες.
Ο Σαμαράς το παίζει τραβάτε με κι ας κλαίω και από πίσω οι τραμπούκοι εκθειάζουν το φασιστικό μεγαλείο των ιδεών που κατεβάζουν οι κουρούπες κάποιων περιθωριακών κόπανων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :