Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τρέξτε να προλάβετε! Ποιός θα δει τον Αντώνη;

Ανοίξτε λογαριασμό γρήγορα στο νέο site της ΝΔ ...
Τα έχουν χάσει τελείως στη Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρουν πλέον τι να σκαρφιστούν για να ανέβουν διαδικτυακά και το έριξαν στα σεχτοειδή κόλπα που θυμίζουν κάτι εταιρείες-πυραμίδες, στις οποίες όποιος πουλάει περισσότερα «σαμπουάν» παίρνει περισσότερα ..............
..................
«διαμάντια». Από το κίτρινο, πάει στο ροζ και μετά στο γαλάζιο. Και αμείβεται και καλύτερα φυσικά. Παίρνει περισσότερα δείγματα σαμπουάν, δωρεάν στο σπίτι του, νάχει να μοιράζει και στη γειτονιά.
Από σήμερα λοιπόν ξεκίνησε η γαλάζια πυραμίδα. Όποιος διαδώσει περισσότερο το site της ΝΔ και φέρει περισσότερους πελάτες στο μαγαζί, θα έχει ως έπαθλο ένα ραντεβού με τον Αντώνη και τον Μιχελάκη να καταγράφει το ιστορικό γεγονός! Θα δώσει και συνέντευξη στον «Ελεύθερο Ρύπο». 

Στο ραντεβού με τον Αντώνη θα μάθει πως θα μηδενιστεί το έλλειμμα σε ένα χρόνο και πως θα βλέπει τον πυρσό στο νέο σήμα της ΝΔ, με κλειστά μάτια. Τα μαθήματα τηλεπάθειας θα παραδίδονται δωρεάν. 
Τούφεξε του ανθρώπου! Τον φαντάζομαι όταν θα φεύγει με ένα κεφάλι καζάνι από τη Συγγρού. Θα βλέπει και τους τραβεστί μόλις βγαίνει έξω, πάει του χάλασε, όχι η μέρα, αλλά ο χρόνος ολόκληρος!
Για να κατακτήσεις μια θέση στην καρδιά του Αντώνη θα πρέπει να ακολουθήσεις απλά βήματα. Θα πρέπει να κάμεις λογαριασμό ή login στο νέο site. Tα υπόλοιπα βήματα είναι πολύ απλά, για να πας πιο ψηλά, πιο ψηλά με τον Αντώνη Σαμαρά! Χωρίς ουσίες και οινοπνεύματα. Ο Αντώνης θα φορέσει τη χλαμύδα του Σούπερμαν  και θα πετάξετε μαζί, πάνω απ΄τα σύννεφα για να γεμίσει τις μπαταριές του. Εσάς μπορεί και να σας πετάξει κάτω και να τρέξει ο Αντώνης να σας σώσει. Ξέρει τέτοια κόλπα!
Μόλις γραφτείς αρχίζεις να στέλνεις σε όσο το δυνατόν περισσότερους «φίλους» τα επαναστατικά νέα για το υπέρλαμπρο site της ΝΔ. Στα 100 e-mails κερδίζεις μια εγγραφή στην ΠΟΛΑΝ. Στα 500 σου επιτρέπουν να πας για μια μέρα να καθαρίσεις τα γραφεία της Συγγρού και στα 1000 κάθεσαι και πίνεις καφέ με τον Αντώνη και την παρέα του! 

Επιτέλους κάποιος στην Ελλάδα αναγνωρίζει τη συμμετοχή της βάσης. Από το στάδιο της χαιρετούρας πέρασε στο ραντεβού για καφέ. Θα χρειαστεί κάμποσες δεκαετίες για να καλύψει ένα μεγάλο τμήμα της Ελλάδας αλλά δεν πειράζει. Μόνο μην καταλάβουν οι μυστικοσύμβουλοι ότι είσαι πράκτορας ή κάνεις πλάκα, γιατί θα σε ταριχεύσουν επιτόπου και θα αποτελείς στο εξής στολίδι στους λευκούς τοίχους των γραφείων του κόμματος. Γι’ αυτό είναι ακόμη άδειοι οι τοίχοι. Περιμένουν τα πρώτα θύματα.

Υπόδειξις:κυκλοφορούν κακόπιστες φήμες για το νέο site. Κάποιοι κακοπροαίρετοι και ανθέλληνες διαδίδουν ότι όποιος μπαίνει θα γίνεται τραβεστί ή θα τον πιάνει σύμπλεγμα καταδίωξης. Ο Μιχελάκης διαψεύδει τις φήμες αυτές μετά βδελυγμίας. Γνωρίζουν από ποιο κέντρο παραπληροφόρησης ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και θα απαντήσουν αντίστοιχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :