Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Εσείς τι βλέπετε στο σήμα της Νέας ΝΔ;

Σύμφωνα με δηλώσεις μεγαλοστελεχών της ΝΔ, ο πυρσός δεν έφυγε. Έγινε αφαιρετικός! Καμουφλαρίστηκε δηλαδή, κρυπτόμενος δια της αφαίρεσης! Πώ πώ, πολύ πυρσώδες αυτό που είπα!  Και ο λόγος είναι απλός και πανούργος συνάμα. Όσοι θέλουν να τον δουν θα τον βλέπουν με την ................
..................
εξάσκηση των υπερβατικών τους ικανοτήτων και λίγα μαθήματα τηλεπάθειας. Τα δε στελέχη της Άνοιξης, που δεν θα θέλουν να τον δουν, δεν θα τον βλέπουν. Τόσο απλά! Χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν αχρωματοψία βεβαίως.
Κώδικας Νταβίντσι! Κόλπα μυστικών εταιρειών! Άλλα βλέπεις, άλλα εννοούνται και άλλα σημαίνουν στους μυημένους.  Πολυπροσωπία και εμβάθυνση στα μυστήρια του υποσυνείδητου και του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος! Εκεί πρέπει να φτάσεις για να δεις τον πυρσό. Να βάλει το χεράκι του ο Ύψιστος!
Εάν τώρα κάποιος δεν βλέπει τίποτα, να περάσει από τον Φαήλο να του ρίξει κανά μπινελίκι στο αντινιούζ! Γιατί εάν είναι τόσο χαζοί που δεν βλέπουν την επανάσταση του αυτονόητου και τον ανύπαρκτο πυρσό ή τον βλέπουν θαμπά, τότε δεν είναι άξιοι να λέγονται Έλληνες και να υπερασπίζονται τα πάτρια εδάφη που κινδυνεύουν από τους Υποχθόνιους, τους Εξωγήινους, τους Αμερικανούς(εξωγήινοι ερπετόμορφοι είναι και αυτοί), τους Τουρκόδουλους Μισο(ω)έλληνες, Μισέλληνες και Ημισέληνες! Όλοι αυτοί θέλουν το κακό του Χρύσανθου και του Μουρούτη! Και όλες αυτές οι έννοιες κρύβονται πίσω από ένα σήμα, που συγκαταλέγεται στα καλλιτεχνικά αριστουργήματα της φυλής. Και δεν χρειάζεται αμφισβήτηση επ’ αυτού!
Η κατανόηση αυτού του σήματος αποτελεί εισιτήριο για να ανέβει κάποιος τους βαθμούς και τις ιεραρχίες της Νέας Τάξης στη ΝΔ και της Υψηλής Πύλης των Μυστικοσυμβούλων και Τομεαρχών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :