Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τιμή για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κομινάκη η επιλογή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον «8ο αγώνα κατά της φτώχειας»αποτελεί τιμή για τον σύλλογο και την Ελλάδα.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκη» το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου θα τραβήξουν πάνω τους όλα τα φλας, καθώς ένας σημαντικός αγώνας με εξέχουσες παρουσίες θα φιλοξενηθεί στον «ΝΑΟ» του ΘΡΥΛΟΥ.
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η ..............
...................
συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση σχετικά με όσα αφορούν αυτόν τον σημαντικό αγώνα και από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μίλησε ο κ. Κομινάκης και ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Νικοπολίδης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δ' αντιπρόεδρος Γιάννης Μώραλης, όπως και ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών Γιάννης Βρέντζος.
Μερικά λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι (13.08) άρχισε η συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να παρουσιάζει τους ομιλητές που αποτελούσαν το πάνελ, που εκτός από τον αντιπρόεδρο και τον αρχηγό του Θρύλου, ήταν η κυρία Αζιαλτε Ποντιέ από τον ΟΗΕ και η πρόεδρος του ιδρύματος Αργώ, Δέσποινα Παπαστελιανού, στο οποίο θα πάει μέρος των εσόδων.
«Πολύ μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που επιλέχθηκε για αυτόν τον αγώνα», σημείωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων». Στη συνέχεια σημείωσε: «Αυτός ο αγώνας να αναδείξει τις κινήσεις φιλανθρωπίας του Ολυμπιακού», ενώ αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα δοθούν στο ίδρυμα «Αργώ». Ο κύριος Κομινάκης τόνισε και πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να δώσει το παρών την εκδήλωση, για ένα τέτοιο σκοπό που γίνεται ο αγώνας.
«Καλούμε τον κόσμο να έρθει γιατί είναι σημαντικός ο σκοπός», τόνισε από την πλευρά του και ο Αντώνης Νικοπολίδης που σημείωσε ότι το ενδιαφέρον στο παιχνίδι υπάρχει και «από πλευράς θεάματος», αναφερόμενος στα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος που θα αγωνιστούν, αλλά και στους: «Πρωταγωνιστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ των προηγούμενων χρόνων».
olympiacosblogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :