Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μαγεμένος έφυγε από την Ελλάδα ο Ντομινίκ!

Τι το ήθελε και συναντήθηκε με τον Αντώνη ο Στρος Καν; Δεν του έφταναν οι διαδηλώσεις που τον περίμεναν; Έπρεπε να φάει στη μάπα και την παρεούλα του Αντώνη Σαμαρά; 
Και όμως . Τόσα που άκουγε, επιδίωξε ο ίδιος τη συνάντηση. Τον είχε φάει η αγωνία και η περιέργεια γι’ αυτό το .... μαγικό μίγμα. 
Ο Αντώνης τον κέρασε σφηνάκι μείγμα και ο άνθρωπος έφυγε. Αλλαξοπίστησε. Από σοσιαλιστής έγινε οπαδός της Νέας ΝΔ., του Φαήλου και του Μηταράκη. 
Ζήτησε ένα μεγάλο πόστερ του Αντώνη, να το .............
...........
χρυσοκαντρώσει και να το έχει συνεχώς στο γραφείο του. Να βλέπει Αντώνη ο άνθρωπος και να τον πιάνει brainstorming. Στους τέσσερις τοίχους του IMF δεν κατεβαίνει τίποτα. Ο ακατέβατος! Με 70 χώρες να μην ξέρουν που χρωστάνε και μόνο ο Αντώνης να μπορεί να τις ξεχρεώσει. 
Ο Στροσούλης ήθελε να δει face to face τον μεγάλο Έλληνα οικονομολόγο για να του προσφέρει θέση στο ΔΝΤ και να ξεκινήσει διεθνή καριέρα. Θα του δώσει και πτυχίο. Ο Χρύσανθος όμως απαγόρευσε οποιαδήποτε σκέψη στον Αντώνη:
- Εσύ Αντώνη δεν είσαι ηγέτης. Είσαι εκδικητής. Είσαι φονιάς. Εδώ η Ελλάδα σου φτάνει και περισσεύει. Καθάρισε τον τόπο από τα δεκανίκια και τη χούντα του ΔΝΤ. Ο πλανήτης να σωθεί από κάποιους άλλους. Εμείς μέχρι Λιτόχωρο θα πάμε. Άντε στην Κακιά Σκάλα …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :